:: |
Vas favorit? |
Juventus |
|
32% |
[ 28 ] |
AC Milan |
|
29% |
[ 26 ] |
Inter |
|
26% |
[ 23 ] |
AS Roma |
|
6% |
[ 6 ] |
Lazio Rom |
|
1% |
[ 1 ] |
Sampdoria |
|
0% |
[ 0 ] |
Fiorentina |
|
1% |
[ 1 ] |
drugi tim... |
|
2% |
[ 2 ] |
|
Ukupno glasova : 87 |
|
Autor |
Poruka |
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
vladeling je napisao/la sledeće: | Juventus je zestoko kaznjen, i kazna je ravna slanjem jos jedan rang nize nego sto je i dobio, jer ipak, startovati sa -30 bodova...znaci nema Juventusa dve godine u Seriji A |
O ovome sam i ja razmisljao.Juventus jeste dobra ekipa ali ne znam da li ce uspeti da budu prvi u Seriji B sa ovim -30
|
_________________ Master |
|
|
|
|
Edigis83 Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 19 Jul 2006 Poruke: 1345
|
|
Inter da uzme skudeto???? JA mislim da mi to necemo skoro doziveti a dobro, cuda su moguca, ali retka...
Minus 30 bodova je puno, italijanska druga liga nije kao nasa,
kad bi ostali svi igraci u timo mozda bi mogli da se bore za seria A, ali posto su se svi vec skoro razbezali, tesko ce biti i da ostanu u drugoj ligi!
Prosle godine zadnji tim koji je opstao u drugoj ligi imao je 47 bodova, cini mi se, ako gresim nek me neko ispravi. Al ako je tako treba im nekih 80 bodova samo da bi ostali u drugoj.... 80 bodova = 27 pobeda. To je dostiyno, al za seria A tesko.....
Juve ce se oporaviti od ovoga i brzo doci do trece zvezdice na dresu!!!!
|
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
19/07/2006 | Izvor: B92, AP
Kalčo:Žalili se svi, čak i tužilac!
Čelnici sva četiri kažnjena kluba u skandalu sa nameštanjem rezultata u italijanskoj Seriji A - Juventusa, Fjorentine, Lacija i Milana - žalili su se na odluku sportskog tribunala kojom su, po sopstvenom mišljenju, drastično kažnjeni.
Međutim, žalbu na presudu danas je podneo i tužilac u tom slučaju, smatrajući da su kazne za sve klubove blage. Tužilac Stefano Palaci zatražio je da Juventus bude prebačen u Seriju C, a Milan, Fjorentina i Lacio u seriju B, iz koje bi takmičenje počeli sa 15 bodova manje.
Epilog ovih žalbi biće poznat za nekoliko dana. Podsetimo, Juventus je završio u Seriji B, u kojoj će naredne sezone startovati sa 30 bodova manje, Fjorentina sa 12, a Lacio sa 7 bodova manje.
U međuvremenu, istražitelji u Napulju, Rimu, Parmi i Torinu vode odvojene istrage povodom prevara, ilegalnog klađenja, utaje poreza i lažnog vođenja finansijskih knjiga. Istrage u tim slučajevima trajaće mesecima, najavljeno je u Italiji.
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Konačno šansa da Inter osvoji titulu, ali mislim da i Roma ove godine ima sjajnu šansu da se vrati na tron.
Juve će profitirati jedino što će zaraditi silne para na prodaji sadašnjih igrača, a za dve godine će napraviti novu ekipu i krenuti u nove pobjede u Seriji A, za ove ostale nisam siguran, Lazio i Fiorentina će se namučiti
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
Edigis83 Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 19 Jul 2006 Poruke: 1345
|
|
Lacio se sigurno nece vratiti odmah u seria A, juve isto tako, tresko je to, al fiorentina bi mogla.... Imaju ljudi iskustva sa tim prebacivanjem u nize lige
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Trebao je i AC Milan biti kaznjen slanjem u drugu ligu kao i Juve i drugi timovi. Hebes ga kad imaju Silvija B. za ledjima pa cigani ostaju u Serie A zbog politickog mocnika...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
I ja mislim da je i Milan trebao da odleti u Seriju B ali sta da se radi...Kada se udruze kriminal i politika samo najsnalazljiviji opstanu...
Ja mislim da ce Lacio i Fiorentina jako tesko uspeti da se vrate u Seriju A, dok Juve ima najvece sanse, mada se i one smanjuju jer su prodali dosta odlicnih igraca + imaju manjak od 30 bodova!!!
Mislim da ce se ove sezone Inter i Roma najvise boriti za prvo mesto ali prednost dajem Inter-u.
|
|
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
Hmmm, moje misljenje je da ako kazne ostanu ovakve kakve jesu sada, da se ni jedna od ove tri ekipe nece ekspresno vratiti u Seriju A, Juventus 100 % nece, jer je prosto nemoguce da nadoknadi 30 bodova zaostatka (sem da ponovo ne namesta utakmice ), a i ove dve ekipe tesko, mada ako bih nekome davao prednost, mozda bi najpre to bio Lacio...
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Ko zna...30 bodova manjka je ogroman teret i da bi se to nadoknadilo potrebno je mnogo, mnogo truda i rada i srece.Juve je i dalje dobra ekipa, mada im je otislo dosta dobrih igraca...Ako ne udju ove sezone u Seriju A, sledece bi trebalo...
Lacio...I Lacio je dobar tim ali znaju da kiksnu bas kad ne treba...
Videcemo...Bice zanimljiva i Serija B ove sezone...
|
|
|
|
|
Pedjanbg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 229 Mesto: Novi Beograd
|
|
Svaka cast Italijanima na ovome. Sada ce imati i najjacu drugu ligu (nije da ranije nisu ).
|
_________________ Life sucks. Then you die. |
|
|
|
|
borox Upozorenja: 1 od 3 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Avg 2005 Poruke: 422
|
|
milan najbolji klub najbolji navijavci
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Pedjanbg je napisao/la sledeće: | Svaka cast Italijanima na ovome. Sada ce imati i najjacu drugu ligu (nije da ranije nisu ). |
Smijurija se nastavlja!!!!!
Evo sad su NARAVNO smanjili kazne, jos malo pa ce biti nikom nista... ma kakvo ciscenje. Bljutavo do beskraja.
Samo Juve u drugu ligu
Drugostupanjski talijanski sportski sud bitno je smanjio kazne nogometnim prvoligašima umiješanim u skandal oko namještanja utakmica.
Jedino je Juventus izbačen u drugu ligu, dok će ostala tri kluba, Lazio, Firorentina i Milan, umiješana u skandal namještanja rezultata u sezoni 2004./05. započeti sljedeću sezonu u prvoj ligi, ali s različitim negativnim bodovima.
Lazio i Fiorentina su vraćeni u prvu ligu u odnosu na odluke prvostupanjskog suda, a Milanu, koji je ostao u prvoj ligi, ali bez mogućnosti igranja u Ligi prvaka, sada je dopušteno igrati u najvažnijem europskom kupu.
Predsjednik drugostupanjskog sportskog suda Piero Sandulli iznio je u utorak navečer kazne koje je sud odredio nakon vijećanja od ponedjeljka navečer, pošto je saslušao žalbe odvjetnika klubova na odluke prvostupanjskog suda.
Lazio, koji je u prvoj presudi bio izbačen iz prve u drugu ligu uz još 7 bodova kazne, ostaje u prvoj ligi, ali će startati s minusom od 11 bodova.
Milan, koji je bio kažnjen s 15 bodova, ali ostankom u prvoj ligi, s time što je za prošlu sezonu bio kažnjen s čak 44 boda pa nije mogao nastupiti u europskim klubovima, sada je kažnjen sa 30 bodova minusa u prošloj sezoni i omogućeno mu je sudjelovanje u Ligi prvaka, te starta s minus 8 bodova.
Juventus je izbačen u drugu ligu, ali će startati s minus 17, a ne s minus 30 bodova kazne, s koliko je bio kažnjen na prvostupanjskom sudu, što ga je praktički primoralo na dvije godine borbe u drugoj ligi.
Fiorentina, koja je prvotno bila izbačena u drugu ligu s još 12 bodova minusa, vraćena je u prvu ligu i starta s 19 bodova minusa.
Ako neće biti žalbi upravnom sudu, talijansko prvenstvo će krenuti redovito 26. kolovoza. Smanjene su i kazne dužnosnicima klubova.
Italija je u utorak trebala prijaviti UEFA-i klubove koji će sudjelovati u europskim kupovima, ali je rok produžen za 24 sata, jer se kazne odnose i na prošlu sezonu, odnosno izmijenjena je konačna tablica prve talijanske nogometne lige sezone 2005./06.
Source: net.hr
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|