:: |
Autor |
Poruka |
sekula_au Prijatelj foruma

|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija

|
|
Fudbaleri Partizana poraženi su od Hajduka 1:0 u poslednjoj utakmici na pripremama u turskoj Antaliji. To je bio prvi susret dveju ekipa od raspada bivše Jugoslavije i ujedno susret dveju ekipa koji su jesenji deo prvenstva završile kao prve u svojim prvenstvima. Jedini gol za splitski tim postigao je Dragićević u 74. minutu, iako su crno-beli imali nekoliko dobrih prilika da dođu u prednost. Četiri dobre šanse propustili su Radović (dve), Vukčević i Odita. Utakmica je bila prava prijateljska, gotovo bez oštrijeg starta, iako dueli timova nekadašnje ”velike četvorke uvek donose poseban naboj. Prvu utakmicu za Hajduk odigrao je i nekadašnji kapiten Dinama Niko Kranjčar.
Partizan (4-2-3-1): Kralj, Rnić (Ćirković od 52), Emeghara, Mirković, Đorđević, Brnović (Nađ od 46), Tomić, Radović, Vukčević (Petrović od 56), Ćirić (Grubješič od 66), Odita (Radonjić od 66).
Rezervni igrači: Pantić, Ćirković, Bajić, Babić, Radonjić, Petrović, Srećo, Nađ, Grubješić i Babović.
Hajduk (3-5-2)- Kale, Vejić, Vučko, Neretljak, Blatnjak, Bartulović, Biščević, Pralija (Grgurović od 67), Kranjčar, Lovrek ( Dragićević od 71), Bušić.
|
|
|
|
|
 |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475

|
|
Dobro je sto je Partizan izgubio, jer sam zvezdas! :angel:
|
|
|
|
|
 |
gazda_djole Odomaćeni član

|
Godine: 57
Datum registracije: 02 Avg 2004 Poruke: 1058 Mesto: Bgd - Colmar

|
|
Brate ... nikako ti se ne slaze nick sa predhodnim postom !
|
|
|
|
|
 |
omerpasalatas Upućeni član

|
Godine: 60
Datum registracije: 07 Feb 2005 Poruke: 366

|
|
Valahi, kako igra, "Partizan" je mogao izgubiti i od "Hajduka" iz Kule...
|
_________________ Pičim redom i beležim kredom... |
|
|
|
 |
sekula_au Prijatelj foruma

|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija

|
|
jugovic i ja sam zvezdas ali mi nije drago sto je izgubila od hajduka i jedan i drugi su srpski klubovi
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|