www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nervoza ; slabi zivci;..........
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 38

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 22, 2006 10:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa poludim i ja ponekad,sto da ne,pa i to je za ljude...jos ako si student Wink

morrison_girl
Upozorenja: 1 od 3

Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 17 Sep 2005
Mesto: Tuzla

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 25, 2006 12:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A joj ja sam trenutno ludaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Puklo me je nesto, i ne znam sta da radim!!!! Jao odkad nisam bila ovako neeeeeeeervozna! Inace kada sam ljuta pjevam "Zamisli zivot u ritmu muzike za ples" ili brojim unazad od 10 do 1, ali trenutno me ni to ne moze skulirati New Evil Evil or Very Mad

mrbakero
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 18 Dec 2004
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 28, 2006 9:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

budi sa ljudima koje volis i samo na smeh ne razmisljaj o tome i vezbaj bilo sta

foryou10
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 64

Datum registracije: 13 Jan 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 28, 2006 10:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Anksiozno-depresivno stanje je cesta bolest danasnjice.Najbitnije je prihvatiti istinu,tj bolest i uhvatiti se u kostac sa njome.Tablete su samo djelimicna pomoc.Najvise pomazi sam sebi.Vise fizicke aktivnosti,meditacija,mudre,duge setnje itd.Oporavak ide polako,ali je siguran korak ka izljecenju.

Berka
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 26 Jan 2006
Mesto: Holandija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 02, 2006 8:42 am    Naslov poruke: Re: Nervoza i anksioznost Na vrh strane Na dno strane

Gabrijela je napisao/la sledeće:
Vec dva meseca, cesto osecam nervozu, strepnju, zebnju, i anksioznost bez razloga.
Kao da ce se nesto lose dogoditi... i pocela sam da se brinem zbog toga.
Otisla sam kod psihologa, pre dva meseca, i pomaze mo da razumem uzrok tih osecanja. Ali osecanja nikako da prodju. psiholog kaze da nekad treba vremena da se osecanja prevazidju. da li je neko od vas imao iskustva s takvim osecanjima, mislim da li su vas dugo drzala. bojim se da ne upadnem u depresiju zbog toga.
ako je neko imao slicna iskustva i izvukao se, neka mi pise o tome. Lakse mi je da podnesem osecaj tuge, nego zebnju, i osecaj neizvesnosti, strepnju.

Brinula se ili ne, bice sta ce biti.
Mislim da bi ti mozda pomogle afirmacije.
Na primjer da ponavljas ili zapisujes recenice u smislu:
"Sasvim sam OK. Sve ce biti dobro"...
Tvoja podsvjest se zbog necega buni, hrani je pozitivnim mislima.

vecaveca
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 31 Jan 2006
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 03, 2006 10:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

za bolje zivce popiji pivce

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 01, 2006 8:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam veoma kratkih zivaca pogotovo od kako mi je brt pogino u saobracajnoj nesreci

....tvoj i u dobru i u zlu....

ljubica1105
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 21 Jan 2006
Mesto: BENKOVAC

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 14, 2006 2:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U mene je to u obitelji genima (moram se nekako izvlaciti Smile )
Ja inace lako poludim,jer su mi zivci jako slabi, jedno mi je vrijeme bilo uspjelo smiriti ih ali opet sve po starom. steta sto je tako,i sto je najgore poslije mi bude jos gore pa cesto znam i zaplakat koliko sam zivcana.. nemogu se smiriti. neznam sta da radim.

Gagi_84
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 07 Mar 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 19, 2006 9:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne brini!Bices dobro!Ja vec 6 godina vodim rat sa nervozom!Toliko sam prso,da nekada sam sebe iznenadim svojim delima!Izgubio sam osecaj za dobro,lose,lepo,ruzno!Sve mi je to isto!97% mojih poznanika mi ulivaju ogromnu kolicinu nadrkanosti da to vec postaje malo monotono!Predlazem ti da kupis dzak za boks!Veruj mi da je to najbolje za izbacivanje stresa iz sebe!

semidelux
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 05 Dec 2006
Mesto: NS

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 20, 2006 7:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

joj, ja imam problema shto sam previshe emotivna...
znachi mene i najgora glupost moze da jako povredi...
Rolling Eyes

bdrobjnak
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Nov 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 24, 2006 6:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nervoza,strah,bes,to je bolest danasnjice.Nema coveka koji nema taj prolem u manjem ili vecem obliku.Ja sam pre par godina,negde posle bombardovanja imala problem,potrazila psihijatra i hvala boga resila se toga.Otisao mi je centar za ravnotezu pa sam lezala u bolnici par dana,pustili me sve je OK i da ce vreme uciniti svoje.Nisam bila samostalna,odala sam ko pijanac,sirokim krivudavim koracima,smetala mi buka itd.To je proslo,pocela sam normalno da funkcionisem ali me je uhvato strah,da ce se povratiti,da necu moci da brinem o svojoj jako maloj deci.Pocele su crne misli,(vodim decu i onesvescujem se,oni piste,ja u nesvesti ,nesto gori a one male i ko zna sta jos.....uzas)Znaci moj strah je bio da meni bude lose da ne mogunjima da pomognem.To je trajalo par meseci,povlacila sam se u sebe i nigde nisam isla sama.Svatila sam da imam problem, i obratila se psihijatru.Hvala bogu posle tri meseca terapije,ja sam nova,preporodjena osoba.Ovo sam htela da podelim sa vama i da vam kazem i psihijatar je doktor kao i zubar,ginekolog ali mi nemamo tu kulturu da potrazimo pomoc.Cim procitamo.institut za mentalno zdravlje,bezimo,sa recima "Nisam ja luda"

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 12, 2007 11:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

joj i ja sam jako cesto nervozna, ne znam sta cu sa sobom...
al kako brzo planem, tako se i smirim

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> Nervoza ; slabi zivci;.......... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon