:: |
Autor |
Poruka |
NikolaKO Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 26 Mar 2005 Poruke: 332 Mesto: Kotor

|
|
Kotorski karneval
|
_________________ The Doctor... |
|
|
|
 |
pwawushica Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 05 Okt 2005 Poruke: 6

|
|
imam stan tamo, meni nije nista posebno.. hehehehehe mali mi je mnogo...
|
|
|
|
|
 |
Zivojin Misic Vojvoda

|
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 4517 Mesto: Србија(Београд)

|
|
Kotor je lepo mesto. Mnogo mi se svidja ona tvrdjava gore u planinama. Nisam se nikad peo, ali hocu jednom sigurno. Ali Kotor ce mi uvek ostati upamcen po smradu kanalizacije. To je bilo pre par godina. Sve je smrdelo na kanalizaciju, pa i stari grad koji bi trebalo da predstavlja turisticku atrakciju.
|
_________________ Општа ситуација је добра. Непријатељ се повлачи на свим линијама. |
|
|
|
 |
NikolaKO Upućeni član

|

|
|
Kanalizacija je jedan od najvecih problema Kotora grada.Rusenjem i ponovnim gradjenjem hotela "Fjord" i "Urc Slavija",investitor se obavezao da ce uloziti znacajna sredstva u razne probleme koje muce grad medju kojima je i problem kanalizacije i otpadnih voda!
|
|
|
|
 |
Zivojin Misic Vojvoda

|
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 4517 Mesto: Србија(Београд)

|
|
to bi bilo dobro da se sto pre resi. Kotor je lepo mesto, ali ce ga to ugusiti.
|
_________________ Општа ситуација је добра. Непријатељ се повлачи на свим линијама. |
|
|
|
 |
nenaantena Odomaćeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............

|
|
svake godine kad sam na moru obavezno odem jedan dan u kotor obozavam takve gradove
|
|
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
Meni se iskreno Kotor svidja, ali samo za vreme Bokeljske noci jer je prepun dogadjanja, guzve i ljudi..inace je sasvim prosecno mesto u kojem zaista vise nemam nameru letovati, uz svo duzno postovanje Kotoranima
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
NikolaKO Upućeni član

|

|
|
pinkie je napisao/la sledeće: | Meni se iskreno Kotor svidja, ali samo za vreme Bokeljske noci jer je prepun dogadjanja, guzve i ljudi..inace je sasvim prosecno mesto u kojem zaista vise nemam nameru letovati, uz svo duzno postovanje Kotoranima  |
Zasto,ako nije tajna ?
|
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
NikolaKO je napisao/la sledeće: | pinkie je napisao/la sledeće: | Meni se iskreno Kotor svidja, ali samo za vreme Bokeljske noci jer je prepun dogadjanja, guzve i ljudi..inace je sasvim prosecno mesto u kojem zaista vise nemam nameru letovati, uz svo duzno postovanje Kotoranima  |
Zasto,ako nije tajna ? |
ma naravno da nije tajna Prvo sto voda nije nikako za kupanje...Mislim to je luka. Ja to nisam znala, tj nisam na to obratila paznju kad sam otisla na letovanje. Voda je jako hladna i nimalo cista, plaza je losa, eto jedinosto grad kao grad nije los i sto su domacini bili zaista jako ljubazni.Ali jednostavno ni voda za pice nije kako treba, sve u svemu ostale su mi samo lose uspomene sa tog letovanja, osim kazem te Bokeljske noci koja je predivna.Stari deo grada mi se jako svidja, ali ne dovoljno da bih platila debele pare i ostala tamo 10tak dana. Opet kazem, ne zelim da se iko nadje uvredjen, ali za turisticku posetu je dobro mesto, ali ne za letovanje. U svakom slucaju cula sam da je bkokotorski zaliv mnogo lepse mesto za letovanje..ne mogu da se setim mesta u koje idu moje komsije
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
vikky Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 09 Jul 2005 Poruke: 106 Mesto: Kotor - Podgorica

|
|
Zivim u Ko od rodjenja.Ok grad,problemi s vodom i strujom (tu i tamo) dobro o njima necemo U sustini je OK grad, nego kad si stalno tamo umije i da dosadi jer u pojedinim periodima grad kao da umre.
Obozavam ga preko ljeta kad se uvijek nesto desava,milina
Bokeshko vece je zakon. U zadnje dvije godine ono se vise pretvorilo u Podgoricko vece(ovo na racun toga koliko podgoricana dodje te veceri )
pinkie nisi se dovoljno udaljila od starog grada inace ima plaza za kupanje gdje je voda dovoljno topla
|
_________________ ... nisam dio bezlicne mase, svoja sam i drugacija ...
... kad budes stojao gdje ja sad stojim,shvatices da se bojim visine jer se nemam za koga prihvatiti ....
|
|
|
|
 |
NikolaKO Upućeni član

|

|
|
Pogled na Kotor sa puta za Njeguse...
|
|
|
|
 |
Nexus_PFC Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Mar 2006 Poruke: 12 Mesto: Hong Kong

|
|
Kotor je najlepsi grad u Crnoj Gori. Idem tamo svake godine zimi barem na par dana i obozavam taj grad, a posebno stari grad.
|
_________________ LKF, forever and always!!!!!!! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|