:: |
Autor |
Poruka |
ksantipa Odomaćeni član
![Odomaćeni član Odomaćeni član](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/1894916230450f1c3e5412c.jpg) |
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228
![blank.gif](images/flags/blank.gif)
|
|
Boky ?? Jeli to bio onaj lik koji je imao avatar sa maicom i sa sliciom kolo il tako nesto ??
Kako bilo i da nisi taj zelim ti dobrodoslicu natrag
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
![](templates/subDomaci/images/spacer.gif) |
crnibiser samotvoja24
![samotvoja24 samotvoja24](/images/ranks/stars_purple.gif)
![](images/avatars/253929936469927e446516.jpg) |
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
![bosnia_herzegovina.gif](images/flags/bosnia_herzegovina.gif)
|
|
Bojane dobro nam se vratio natrag..lijepo je vidjeti da si opet online ovdje zajedno s nama
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
![](http://www.upload-images.net/imagen/1c5df2f292.jpg) ![](http://image059.mylivepage.com/chunk59/1415611/1128/Prava%20Bosanka.jpg) |
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
![<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font> <font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>](/images/ranks/sup_mod_lila.gif)
![](images/avatars/8342635784675cf8844cd8.jpg) |
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
![serbia.gif](images/flags/serbia.gif)
|
|
E Bokili, Bokili, evo tebe evo i nas...Zaboravi na sve te mesece koje te nije bilo ovde (zar je moguce da ih je vec 8 ) i nase druzenje ce se nastaviti tamo gde je i stalo...Dobrodosao nazad...
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
..::[ TuCko ]::.. ~Brat Slatke Breskvica~
![~Brat Slatke Breskvica~ ~Brat Slatke Breskvica~](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/57197453345cced7abe7cf.jpg) |
Godine: 36
Datum registracije: 20 Feb 2005 Poruke: 11008 Mesto: Novi Sad/Zajecar
|
|
o pa The Kid nam se vratio, pa cestitam na povratku druze. Ja te znam kao The Kid a i kao Boky...nadam se da se i ti mene secas proslog leta i clanice vive
Dobro nam doso
|
_________________ acronis |
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
![<b>¤ The King of Kolo ¤</b> <b>¤ The King of Kolo ¤</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/gallery/fakes-muski/014.gif) |
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
![canada.gif](images/flags/canada.gif)
|
|
Ljudi,
Ove poruke ovako znaju i da dirnu i to bas u srce .. i mogu da vam kazem da kao sto me je Daca juce rasplakala sa porukom na radiju tako ste me i vi toliko rastuzili ali u srecnom smislu ovako dirljivim porukama.
@gaga021 Gago, hvala na ovako dirljivim rechima i na ovako lepom gostoprimstvu .. Nadam se da cemo se i dalje druziti kao u dobra stara vremena. Ljubac od Boky-ja
@ksantipa Ne znam da li mislis na sliku malog deteta koje se brije .. ako si na to mislio onda sam imao taj avatar i nisi pogresila a ako to nije to onda bih, ako moze, te zamolio da mi malo objasnis bolje na koji avatar mislis ili pak mozda ostali clanovi mi budu pomogli u tome ko si ti ali ja se tvoga pseudonima ne secam
@crnibiser
Okano,
Bas mi je drago da si i ti i dalje na ovome sajtu i nadam se da cemo imati vremena da malo tjaskamo kao u dobra stara vremena .. nazalost moje obaveze prema poslu a i devojchica ( ) mi uzimaju dosta vremena tako da i sto dodjem na kompjuter, dodjem samo ono bas ako nemam sta da radim i dadnem koji komentar tamo vamo i popricham sa drustvancem.
@nastasenjka Draga nasto ( i dalje te tako zovem pa ti reci sta hoces ) .. sta drugo da ti kazem osim hvala .. a sto se tice zaboravljanja 8 meseci .. pa i nije tako lako veruj mi ali opet .. kako kazu " I Bog sve grehe oprasta " pa sam i ja sam sebi oprostio sve grehove i jednostavno skupio snage u srcu i odlucio da se vratim nazad medju staro jato.
@..::[ TuCko ]::.. Ma ko se tebe ne seca majstore . Drago mi je da si i ti ovde i dalje a vidim i da si po porukama ( dodushe zaradjenim preko igrica vecinom ali su ipak poruke ) me preshishao i to zesce .. no Boky ( aka The Kid ) je dosta toga izmenio u svome zivotu tako da mi vise broj poruka nije vazan toliko koliko ovo druzenje sa vama.
Sada ovako ujedno hvala vam svima na lepim rechima i nadam se da ce ljudi koje sam pitao za obrazlozenje odgovora se javiti.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
![<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font> <font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>](/images/ranks/sup_mod_lila.gif)
![](images/avatars/17828614135064a6e800367.jpg) |
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
![france.gif](images/flags/france.gif)
|
|
Boky, da se pridruzim svima, veoma mi je drago sto si se vratio ovde, mada se neznamo bas puno drago mi je sto si tu sa nama i nadam se da cemo se jos dugo druziti,
|
|
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
![~ Sanjicin komšija ~ ~ Sanjicin komšija ~](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/142087013644afb4026475e.jpg) |
Godine: 38
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
Za sve koji ne znaju boki je za avtar imao onu bebu sto se brije
Takodje bio je najcesce kuvani clan foruma od strane nasih veca koje na zalost vise nisu ovde, bar vecina...
Dobrodosao nazad Boki, i nastavljamo sa druzenjem kao i ranije
|
|
|
|
|
Slejdž Gospodja Selektorka
![Gospodja Selektorka Gospodja Selektorka](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/158666860144cb9e4f6e00e.jpg) |
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica
|
|
Pozdrav Boky, ja te se secam. I bas sam se pitala gde li si zbrisao ovo vreme.Cak sam nekad i na cvetkovic.com svracala.Secam se bile neke ogromne slike
Pozdrav i dobro dosao nazad
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
vive *plavušica*
![*plavušica* *plavušica*](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/12896513484748c9321e5bd.jpg) |
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
![yugoslavia.gif](images/flags/yugoslavia.gif)
|
|
The Kid se vratio!Jao omiljena bebica ovde ali i ukusna poslastica za sve vece!!
Boky dobro dosao nazad...i ja sam skoro ponovo dosla ovde,znam kako ti je bilo,stvarno nedostaje cela ekipa i atmosfera.
Ali ste je bilo bilo je!
Tu smo ponovo!
Veliki cmokic za tebe :redlips2:
Evo zahvaljujem se Bogu sto si opet ovde
|
|
|
ksantipa Odomaćeni član
![Odomaćeni član Odomaćeni član](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/1894916230450f1c3e5412c.jpg) |
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228
![blank.gif](images/flags/blank.gif)
|
|
hmm valjda sam ja pogresila, avatar je bio onako kao neki decak il momak pokazuje maicu na kome je pisalo nesto kao "master of kolo" il tako nesto je bilo. ali mislim da kad je bio taj avatar bio je nick the kid. A meni se nesecas jer nisam bila pod ovim nickom tada a i nismo se bog zna koliko poznavali ali sam te primetila jer si puno pisao u psihologiji. Kako god bilo lepo je druziti se sa nekim koji voli psihologiju
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
![<b>¤ The King of Kolo ¤</b> <b>¤ The King of Kolo ¤</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](images/avatars/gallery/fakes-muski/014.gif) |
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
![canada.gif](images/flags/canada.gif)
|
|
Evo posle jos par dirljivih poruka starih clanova ovoga foruma da se i ja naravno javim i da se zahvalim svima ...
@Ivankamaza Nema sta da kazem osim rechi hvale jer ako ovako neki " novi " ( kazem novi zato sto ipak nisam bio 8 meseci ovde ) clan kaze o meni. Hvala jos jednom i nadam se da cemo se druziti sad posto sam te dodao na msn
@Velja25 E znas sta .. bolje da te nisam ni podsecao ko sam .. Pa zar si morao da spotaknes sve ove vestice da saznaju da sam se vratio .. gledaj sta ih je sad .. sve napale na mene i jedva cekaju da dodjem u neciji lonac .. a Veljo Veljo .. platices mi za ovo .. za kaznu letis prvi u lonce .. nema veze sto su ove mladje vestice .. ipak ces da letis .. taman su tvog kalibra i tvojih godina pa cete verovatno rado primiti .. a i takodje mene nije bilo 8 meseci pa su se i kazani ohladili .. .. Nego da ti se ja zahvalim ovako kao osoba osobi na ovako lepom gostoprimstvu i nadam se da cemo da nastavimo druzenje na forumima iako je doduse sad vise nemam toliko vremena kao pre tako da ce mozda kazani i da budu pusti osim ako se tebi ne ulazi .
@slejdz Auu .. pa ko se to mene setio .. sladjo sladjo .. pa gde si ti meni .. a znam da je na sajtu bilo malo zbrkano doduse sada nesto malo ispravljam mada mi devojchica i posao uzmu dosta vremena ali .. ipak se nadje neki trachak i trenutci da dodjem na forume ili msn i da kuckam sa drustvom. Hvala na ovako lepim rechima i nadam se daljem druzenju.
@vive ... E za ovo napadanje ima da se " zahvalim " Velji .. da te nije podsetio da sam stigao ne bih ti ni znala .. hvala na ovako lepim rechima .. ne znam vise stvarno sta da kazem .. vidim da si i ti pravila pauzu i drago mi je da si i ti pratila svoje srce i da si i ti dosla na forum odakle smo poceli nas " forumski svet ".
@ksantipa .. Situacija je obrazlozena i ja sam taj na kojeg si mislila ali je tacno da sam tada imao avatar sa majicom i bio sam pod nickom The Kid .. da da .. to si apsolutno u pravu .. a vidim da i posle nekog vremena sam i dalje ostao nekome u secanju po pisanju u psihologiji ( koji je inache moj omiljeni deo foruma ) ... hvala jos jednom na ovako lepim rechima pa se cujemo.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
![* Vatreni delija * * Vatreni delija *](/images/ranks/stars_purple.gif)
![](images/avatars/1344626194433d0394bc06c.jpg) |
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
![austria.gif](images/flags/austria.gif)
|
|
Dobrodosao Boky
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|