www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Planovi
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 41

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 01, 2006 9:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

totalno sam protiv planova jer nam je onaj gore gad isplaniro sve al mi neznamo tacno sta..........................

....tvoj i u dobru i u zlu....

XwarTep
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 10 Mar 2006
Mesto: SaRaJevoo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 02, 2006 1:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

planiram zavrsit fakultet

Pazi s kime spavas...

*Red*
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 25 Jun 2006
Mesto: Bg

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 02, 2006 1:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nemam nikakve planove...

slatka_breskvica
*samo tvoja...*
*samo tvoja...*

Godine: 26

Datum registracije: 08 Jun 2006
Mesto: USA

california.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 09, 2006 2:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

imam sad jedan plan da u avgustu otputujem u Svajcarsku,Nemacku i Svedsku u posetu kod svoje srecice i prijatelja.... Wink

srna2422
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 09, 2006 2:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sutra planiram da ocistim kucu...

vive
*plavušica*
*plavušica*

Godine: 34

Datum registracije: 15 Maj 2005
Mesto: ''....Med javom i med snom...''

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 09, 2006 12:36 pm    Naslov poruke: Re: Planovi Na vrh strane Na dno strane

the_cica je napisao/la sledeće:

Ja ne volim da planiram(pogotovo ne mnogo unapred),jer mi ,po pravilu,sve propadne..uvek nesto iskrsne!!
Ako ih kojim slucajem imam,ne govorim ih na glas!! Wink (`da ne cuje zlo`)

E ovo ti je pametno....ma ja se zeznem pa opet planiram i opet mi sve propadne....ako mi i plan da u utorak probusim pupak propadne ima da...... Evil or Very Mad

Jer kad ljubav zameni krv u žilama,onda ni svi olujni vetrovi,ni sve nedaće ovog života ne mogu uništiti koren duboko zasađen u našim dušama...
*V*I**V*E*

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 13, 2006 9:18 am    Naslov poruke: Re: Planovi Na vrh strane Na dno strane

the_cica je napisao/la sledeće:
Volite li da planirate zivot-sta cete i kako uraditi nesto sledceg dana,nedelje,meseca,godine....? Planirate li letovanja,zimovanja,izlaske....? ili ne planirate uopste?

Imate li neke planove za ovu godinu,recimo?

Ja ne volim da planiram(pogotovo ne mnogo unapred),jer mi ,po pravilu,sve propadne..uvek nesto iskrsne!!
Ako ih kojim slucajem imam,ne govorim ih na glas!! Wink (`da ne cuje zlo`)

da do kraja godine dam barem dva ispita i seminarski...da iskoristim leto barem na kratko i odem negde na odmor...da se vidim sa meni jako dragim osobama...

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

mistik29
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 48

Datum registracije: 30 Sep 2005
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 13, 2006 2:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nemam planova - planiram usput Mr. Green

Mala_Zvezdica
Interceptorov Kikiriki
Interceptorov Kikiriki

Godine: 42

Datum registracije: 21 Dec 2003
Mesto: Frankfurt - Zemun

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 13, 2006 2:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

planiramo da kupimo auto

Suze su coveku najbolji drug,
kada te svi napuste, one se uvek pojave!

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Datum registracije: 27 Maj 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 13, 2006 9:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne vise ne planiram zivot me tako naucio sta mi je azpisano u sudbini to ce da bude tako da...ne planiram.....

LaNa83
rizmalovo srculence
rizmalovo srculence

Datum registracije: 20 Jun 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 14, 2006 1:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da planiram al se sve to svodi na to kada i gde cu se i s kim naci(mada uvek dodje do promene plana sa moje ili njihove strane Rolling Eyes ),kad cu poceti da ucim(ovaj plan mi iznova uvek propadne ne znam ni sama zasto New Evil )kad cu ici kod frizera(i uvek bude onako kako je on planirao Laughing ) koliko cu para ustedeti ovog meseca (al onda se pojavi neki novi karmin)..tako da mogu da kazem da uvek planiram al isto tako mogu da kazem da se retko sta ostvari Crying or Very sad ...volela bih da se neki vise zivotni ciljevi nego planovi ostvare...

....tvoja i u dobru i u zlu....

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

Datum registracije: 24 Nov 2005
Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 24, 2006 12:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da privedem fax kraju i da se skrasim Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> Planovi Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon