:: |
Autor |
Poruka |
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna
|
|
Eh ovako.....vec nekoliko dana pa cak i mjeseci se patim da nadjem jaranu pjesmu od Cya - Legionar pa ak neko ima od vas zamolio bih vas da mi se javite na mail il' jednostavno da postavite na stranicu......
Bicu vam veeeeoma zahvalan....
Thanx
|
|
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna
|
|
Hvala ali ima jedan problem...pjesmu ne mogu da skinem uvijek mi se pojavi da ima neka ''greska''.....a kao sto vidis imam preko 1000 postova i aktivan sam clan....
Obratio sam se administratoru-drugom, mislim da je bio Savior i rekao mi je da ponovo potrazim pjesmu odnosno da je osoba koja je poslala ponovo posalje
Hvala na razumijevanju
|
|
|
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
Ja sam ponovo postavila pesmu i ona se nalazi Ovde
Nadam se da ce sada sve biti u redu
Hvala na razumevanju i izvini...greske se desavaju
|
|
|
|
|
|
|
|
|
e hvala ti puno Daco evo sad je sve u redu......
|
|
|
|
|
|
Ej ljudi hitno mi je potrebna pjesma od Olivera Dragojevica-Sto to bjese ljubav ill kako se vec zove...
hvala
|
|
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Verujem da ti je hitno, ali to nije izgovor da otvaras novu temu kad vec jednu imas. Ja sam ih spojio a pesmu od Olivera postavio OVDE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ComiX je napisao/la sledeće: | Verujem da ti je hitno, ali to nije izgovor da otvaras novu temu kad vec jednu imas. Ja sam ih spojio a pesmu od Olivera postavio OVDE |
E hvala na pjesmi ali bas sam sad i ja htio da postiram da sam je nasao i skinuo....al nema veze mozda cenekome drugom biti od koristi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Treba mi pjesma od Željka Samardžića Lice Ljubavi a nemam vremena puno da otvaram Limeware i tako to...
hvala
|
|
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Naden je napisao/la sledeće: | Treba mi pjesma od Željka Samardžića Lice Ljubavi a nemam vremena puno da otvaram Limeware i tako to...
hvala |
Pesma ti je postavljena OVDE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ComiX je napisao/la sledeće: | Naden je napisao/la sledeće: | Treba mi pjesma od Željka Samardžića Lice Ljubavi a nemam vremena puno da otvaram Limeware i tako to...
hvala |
Pesma ti je postavljena OVDE | E puno ti hvala
|
|
|
|
|
|
pozdrav svima od mene...
potrebna mi je pjesma koja se zove ''Svud je kisa, svud je blato'' koju pjeva Rizo Hamidovic ili Cazim Catic...ja je nisam nigdje mogao naci tako da bih vam bio veoma zahvalan kad bi to uspjeli postaviti....
thanx
|
|
|
|