:: |
Autor |
Poruka |
emirzen Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 91
|
|
da sam trener gledao bih na sve te stvari jer je vazna mladost i iskustvo
kondicija i tehnika
ja sam za napadacku igru
|
|
|
|
|
|
theennis Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 22 Mesto: Sarajevo
|
|
Formacija 4-1-2-1-2
Na prvom mjestu kondicija i to koliko je igrac psihicki spreman za utakmicu i naravno borbenost. Isao bih na mix igraca sto se tice starosti, dakle pomjesati iskusne sa ovim fizicki spremnijim s tim da bi ovi sa iskustvom imali blagu prednost.
Igra napadacka sa puno trke.
|
_________________ Samo cetiri miliona ljudi imaju "srecu" da zive u BiH, ostali nemaju tu "srecu" ali imaju sve drugo... |
|
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
da sam trener koristio bih samo one igrace koji ginu na terenu...ne one umisljene zvezde
|
|
|
schobot_rs Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Feb 2006 Poruke: 88
|
|
Bio bih strog trener! Mislim da u ekipi treba imati par iskusnijih igraca i da se bez njih nemoze u stvari moze ali kako!
Moras imati i bar dve zvijezde u timu! To je dobro na neki nacin,ali ne "zvjezdice" vec pravu zijezdu u pravom smislu rijeci! Nije zvijezda samo oanj koji se folira i pravi vazan,to je puno vise!
Edit by Belphegore
Moglo je to i malo kulturnije
|
|
|
|
|
|
Gagi_84 Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 328 Mesto: Beograd
|
|
prvo bih se potrudio da atmosfera bude sjajna,zatim su svakako fizicka i takticka pripremljenost jako vazne.i na kraju svakoj ekipi je preko potrebno da ima nekoliko iskusnih igraca,i zbog relzutata,ali i zbog pomoci mladim igracima
|
|
|
|
|
|
šabanat Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Mar 2006 Poruke: 117 Mesto: zagreb
|
|
najvažnija je fizička pripremljenost,odn. trka bez lopte.. u ekipi je bitno imati starije igrače zbog iskustva
|
|
|
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
* Kako bi vodili tim? Sta bi Vam bilo vazno? Da li je to tehnika, kondicija, itd.
Tim bih vodio disciplinovano. Da su mi svi igraci isti kao igraci i kao ljudi. Da su dobro uigrani. Kondicija na nivou, takodje tehnika. Uvijek bi igra na pobjedu i da se napada od prve sekunde pa do zadnjek zvizduka.
* Koji igraci bi igrali? Mladi ili stariji? Po cemu bi ih izabrali??
Pa potrudio bi se da nadjem nekoliko iskusnih igraca u odbrani, sredini i napadu, a takodje i par njih za klupu. Iskusni su i podizu moral mladjim talentima i daju im samopoozdanje. Inace bi se potrudio da prosjecna starost tima bude 23-25 godina i trudio bi se da ne prodajem talente ispod 24 godine. Igrace bi trazio uz pomoc svojih scouta.
|
|
|
|
|
|
***RaZoR*** Dobro upućeni član
|
Godine: 29
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 518 Mesto: Beograd
|
|
da sam trener uvek bi uzimao mlade talentovanije igrace...preferirao bi tehniku..i nebi bilo zvezda svi bi bili podjednako vazni
|
|
|
|
|
|
La'Magia ~ La Victoria Siempre ~
|
Godine: 38
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 1584 Mesto: * Novi Sad *
|
|
Kondicija 3-5-2,znaci Libero,dva stopera,dva spoljna,zadnji vezni,dva prednja vezna,i dva spica!!! Igrali bi samo najbolji!!
|
|
|
|
|
|
Henry14 Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Mar 2006 Poruke: 131 Mesto: bijeljina
|
|
Ja bi ucio od Murinha i kopirao ga..
to je najjaci trener svih vremena
a samo bi promenio formaciju 4-4-2
|
|
|
|
|
|
djokili Dobro upućeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 31 Jan 2005 Poruke: 517 Mesto: Krusevac
|
|
Najvise bi vremena posvetio vaspitanju igraca jer je ono najvaznije. Vaznije i od toga kakvi ce fudbaleri od njih postati. Bitnije je kakvi ce biti ljudi.
|
|
|
|
|
|
jelena90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Okt 2006 Poruke: 433 Mesto: Beograd
|
|
Da sam trener...sad ste me naterali da dobro razmislim...
Ma nisam sigurna sta bih radila...verovatno bih se borila za svoj tim...postarala bih se da budemo najbolji...
|
_________________ Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|