:: |
Autor |
Poruka |
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
...kroz sliku, kroz reci..kroz suze ili osmeh..ali ovde slobodno napisite kako se osecate u trenutku dok lutate nasim stranicama,dok pricate sa osobom koju volite, dok patite zbog neuzvracene ljubavi, radujete se zbog polozenog ispita, ili besnite na izlapele profesore i poslodavce.....nemojte gomilati post za postom, iako znamo da postoje i ljudi sa vrlo promenljivim raspolozenjem Jednostavno, napisite ono sto osecate bas sada....
Ja sam trenutno definitivno orna za rad eto tako se ja osecam a vi?
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Dobro sam samo sto mi neko jako nedostaje
|
|
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 57
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
|
|
|
XwarTep Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Mar 2006 Poruke: 1338 Mesto: SaRaJevoo
|
|
presretan upravo saznao da sam polozio ispit...
|
_________________ _-_-_-BORIS-_-_-_
Pazi s kime spavas... |
|
|
|
|
.::pinki::. Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Apr 2006 Poruke: 2882 Mesto: u dugovima :))
|
|
danas sam si kupila prelepu majcu tako da se osecam super
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
osječam da me bole moje noge
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Osecam se dobrooo ! Dobila sam neke lepe porukice
|
|
|
|
|
|
slatka_breskvica *samo tvoja...*
|
Godine: 26
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
|
|
osecam se da letim visoko koliko sam zaljubljena........
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
|
marijalady Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 14 Apr 2006 Poruke: 2166
|
|
upravo sam saznala da se radio na kom radim gasi za nedelju dana
|
_________________ SAMO RETKI NADJU RETKE |
|
|
|
|
mc_elly Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Maj 2006 Poruke: 1628 Mesto: * u jednom vrtu medju cvijecem*
|
|
osjecam se jako zadovoljno i sretno, ovi protekli dani su jako ugodni za mene
|
_________________ LjUbAv Je VaLjDa JeDiNa StVaR nA sViJeTu KoJu Ne TrEbA oBjAsNjAvAtI i TrAzItI jOj RaZlOg |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Srecna jer je konacno zavrsio ispitni rok i sada mogu da uzivam u lepom vremenu, a tuzna jer necu videti jednu osobu 10 dana.....
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
MARINA-NS Shukran La Kul Shi
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Okt 2005 Poruke: 4921 Mesto: Kul Makan Wen Fi Shams (Novi Sad)
|
|
Zaljubljena, ali ipak nisam preterano srecna, ne pomazu ni majicice ni papuce, ma nista, jednostavno ovih dana sam neraspolozena
|
_________________ Sto ne moze nikad covek, to andjeo uvek moze, al' malo, malo mu treba, da ljudski oblik dobije i pravo lice otkrije malo, malo mu treba, da zavidi i udari da boli ga i krvari malo,malo mu treba, zato mi nista ne veruj i gresnom rukom ne miluj jer malo malo mi trebaaaaaaaa! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|