:: |
Autor |
Poruka |
slatka_breskvica *samo tvoja...*
|
Godine: 25
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
|
|
od sestre da se nadjemo u 15h.......
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
|
mc_elly Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 15 Maj 2006 Poruke: 1628 Mesto: * u jednom vrtu medju cvijecem*
|
|
od prijatelja: I meni je drago, sto je tebi drago...Ako bog da uskoro se vidimo, valjda. Cuvaj se!
|
_________________ LjUbAv Je VaLjDa JeDiNa StVaR nA sViJeTu KoJu Ne TrEbA oBjAsNjAvAtI i TrAzItI jOj RaZlOg |
|
|
|
|
PuNk SuPeRsTaR *Nečija Slatka Tajna*
|
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 7387
|
|
"ljubavi moja mala, lijepo spavaj i još slađe (nas) sanjaj i odmori dušu! Znaj da mislim na tebe i da te punooo volim! Laku noć srećo!" od jedne jako posebne osobe
|
|
|
|
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
''Gde ces veceras da ides?Evo ja i Bojan se zezamo,sinoc je bilo ludo steta sto nisi ovde.Zvacu te kasnije!''...od mog decka koji je na Exitu
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|