:: |
Autor |
Poruka |
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Dakle, kupio sam juce ovu malu, rucnu kameru ali imam jedan problem.U kutiji sa kamerom sam dobio nekoliko uputstava ali su na slovackom, madjarskom, ceskom i slovenskom jeziku Znaci, nema nikakvog uputstva na srpskom ili barem na engleskom jeziku.
Pokusavao sam da nadjem neki tutorijal na net-u ali nisam uspeo...
Da li bi neko odavde mogao da mi pomogne i pronadje mi neki tutorijal za ovu kameru? (na engleskom ili jos bolje na srpsko ako ima).
Hvala unapred
|
_________________ Master |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
rile_master je napisao/la sledeće: | Dakle, kupio sam juce ovu malu, rucnu kameru ali imam jedan problem.U kutiji sa kamerom sam dobio nekoliko uputstava ali su na slovackom, madjarskom, ceskom i slovenskom jeziku Znaci, nema nikakvog uputstva na srpskom ili barem na engleskom jeziku.
Pokusavao sam da nadjem neki tutorijal na net-u ali nisam uspeo...
Da li bi neko odavde mogao da mi pomogne i pronadje mi neki tutorijal za ovu kameru? (na engleskom ili jos bolje na srpsko ako ima).
Hvala unapred |
Moj predlog ti je da cackas sam Ja nikada nisam citao upustva, znaci pritisni dugme - ko prezivi pricace Salim se ja malo, potrazicu ti upustvo
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Engleski manual OVDE
Nemacko-holandski manual OVDE
Vise uputstava kompanije SONY na sledecem sajtu:
Code: | http://www.sonydigital-link.com/manuals/manuals.asp |
Uzivaj s kamerom. 8)
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|