:: |
Autor |
Poruka |
TuZnE_OkIcE Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Jun 2006 Poruke: 146
|
|
Uh sad me uplasi ba ,nesmijem nigdje sama !!!Ajd da je jedan ,kud nadje bas trojicu!!!I jos sve to da moram da uradim fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj !!!!
Ali desilo se mojoj kolegici dok se vracala u 23 h sa posla, tip pratio cijelo vrijeme i zvizdukao joj !!!Ona umrla od straha i kaze meni "ajd sto ce me ebat ,to znam i ja,ali mozda je neki manijak ebat ce me i ubit"hahahahaha
|
_________________ Muskarci su vrlo naivna bica:
1.misle da su pametni jer imaju 2 glave
2.misle da su njezni jer sjede na jajima
3.misle da je ovo:--------20 cm |
|
|
|
|
bozayu Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 12 Jan 2005 Poruke: 151
|
|
ostao sam bez teksta i zaista mi nije jasno uzitak tog sexa za sve ucesnike
|
_________________ nije sve u lovi ima nesto i u ljubavi |
|
|
|
|
Desetar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Sep 2005 Poruke: 172 Mesto: Beograd
|
|
Za pocetak stavi prst na celo i zapitaj se da li je normalno da takve misli padaju na pamet "normalnim" devojkama!!!
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Da odgovorim na prethodni post. @Desetar
Pitanje je hipotetsko. Dakle, sta razmisljamo o takvoj mogucnosti, tj. sta bi bilo - kad bi bilo.
Koliko je sada to mogucno, ili ne. tj. da li je to zdravo razmisljanje, ili ne - to ne stoji za debatu. Silovanja i prisile se cesto desavaju, shodno tome, smatram da je pitanje na mestu.
A, sta bih ja uradio? Jako tesko, bolje receno, ne znam ni sam. Mislim da bi zavisilo od date situacije. Mislim da bih u tom trenutku razmisljao o tome, sta i kako. Tj. pogledao bih koliki su napadaci, da li su kao od brda odvaljeni, da li su pripiti, da li...
Mozda bih pokusao da se oslobodim, mozda bih pao u nesvest, mozda bih se "okamenio", ...
Cisto sumnjam da bih tek tako ispunio sve njihove zelje. Eto, ukratko.
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Pa ne bih im ispunio zelju pa da su ko tri Sar Planine veliki. Mogu da me biju, da me kolju nek rade sta hoce, al dok sam ziv pratim ono sto su me deda i tata ucili ceo zivot "Ne daj na se dok znas za se".
|
|
|
|
|
|
denis87 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 29
|
|
ja bi se volio naći u takvoj situaciji ali samo pod uvjetom da su tri cure umjesto tri dečka
|
|
|
|
|
|
slatka_breskvica *samo tvoja...*
|
Godine: 25
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
|
|
Uzasna tema......... Zgrozena sam......... Tresem se na samu pomisao na sve to.........
To je bolest.......... to nije ni malo normalno.........
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
hopotetski ?!?! aaaaaaaaaaaahahahahahahaha...chuj hopotetski...ehh bozze kaznio si neke svoje ovchice..brutalno..hipotetski.jbg
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
uuu bre, koja je tebe inspiracija pukla, da postavis ovakvo pitanje
Izmedju dva zla - biraj ono manje
|
|
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
Eliot je sreda je napisao/la sledeće: | uuu bre, koja je tebe inspiracija pukla, da postavis ovakvo pitanje
Izmedju dva zla - biraj ono manje |
znash li koja sredice ? devojchica je gotovo sigurno dechko.njene/gove teme su neverovatno-bolesno-hipotetichko-slichne
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
visiometas Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 78
|
|
naravno da volim da me sexaju pod prisilom i da i gurnu ruku u cmar do lakta
|
|
|
|
|
|
merymca Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'
|
|
uzela u usta i dobro zagrizla sve trojici....da bi skičali mjesec dana i nikad više nepomislili na nešto ovakvo...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|