:: |
Autor |
Poruka |
djrnes Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jul 2014 Poruke: 1
|
|
Pozdrav svima, zamolio bih da mi ne zamerite ako budem malo prostiji, posto se bas ne razumem najbolje u vezi sledeceg.
Devojka i ja smo imali odnos sinoc, i trebala je danas da dobije, al' se cima jer smo pre njene menstruacije imali odnos da ne zatrudni. Da l je to normalno da tako kasni ili sta vec, jer ako i sutra bude ista prica(da ne dobije), da l da uzmem one pilule za naredna 72sata? I meni je frka oko toga, pa me zanima vase misljenje.
Imali smo sex bez zastite, ali sam siguran da nisam svrsio u nju, a ovo vas pitam zbog sledeceg:
Posto sam pre odnosa (sat vremena ranije) da budem prost "BiiiiP", da l je ikako moguce nesto sperme "ostalo" i da l moze da se desi pre moje erekcije u toku odnosa nesto unutar nje, kao da taj ostatak bude sperma koju sam navodno "svrsio" ?
Malo je komplikovano, ako nekom nije jasno, pokusacu ponovo da objasnim malo bolje?
Hvala unapred
|
|
|
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
I jel ocekujete bebu?
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|