:: |
Autor |
Poruka |
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
cestitam katarino na prvoj tisući!!! nadam se da ćes ih jos mnogo nanizati družeći se s nama jos dugo vremena!
cestitam susjedo!! :wav: :wav: :wav: :71: :71: :71: :69: :69: :69: :band: :travolta: :plesacica: :420: :420: :420: :420: :305: :305: :305: :305: :305: :occasion5: :occasion5: :158: :redlips2:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Puno srece u daljem radu, i nemoj ovde stati, ovo je tek pocetak, samo napred, BRAVO!!!!! Od srca ti cestita GiGi!
|
|
|
katarina Odomaćeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 25 Maj 2005 Poruke: 1627
|
|
Hvala vam puno.....Pravi ste prijatelji
|
_________________ Samo je jedan kutak svemira koji sigurno mozemo popraviti, a to smo mi sami. |
|
|
|
|
tijance1984 Šef kuhinje veca kuvarica
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 5095
|
|
Cestitke i od mene
Bravooooooo! :wav: :wav:
|
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
katarinche .. pa evo i ja lutko da se javim .. cujemo se mi i puno srece u daljem radu
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
Cestitam
uz zelju da se jos dugo druzis sa nama..
Ovo je tek pocetak..idemo dalje....
|
|
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
cestitkice i od ja....
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Kaco pa brza si ti?!
Svaka ti cast na postignutem i nadam se da ces se dugo sa nama druziti.. mnogo si dobar lik i uvek znas za salu... samo tako nastavi na forum i da se druzis sa nama.... cestitke od mene!
|
|
|
|
|
|
katarina Odomaćeni član
|
|
|
Hvala puno svima na cestitkama i lepim zeljama. Nadam se da je ovo samo pocetak i da cemo se jos dugo, dugo druziti. Nisam verovala da cu na jednom sajtu naci ovoliko dobrih, iskrenih i veselih ljudi. :92:
|
_________________ Samo je jedan kutak svemira koji sigurno mozemo popraviti, a to smo mi sami. |
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
cestitke i od mene idemo dalje
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
katarina Odomaćeni član
|
|
|
Hvala Charmed... Idemo dalje
|
|
|
|
|
LAV_62 strašan lav
|
Datum registracije: 18 Nov 2004 Poruke: 3044
|
|
Cestitke od DokVece i mene...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|