:: |
Autor |
Poruka |
meeee Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 221
|
|
nikad ne znam sta da radim i kako da se ponasam kad se nadjem u ovoj situaciji,pa stalno izmisljam neke gluposti.a lose lazem,i ne volim da ga lazem...nikad ga ne lazem...
evo sta je u pitanju
desava se svakog meseca,traje oko sedam dana..devojke,mislim da znate o cemu govorim!!!I jos kad me pita"sto si tako nervozna?A zasto te boli stomak toliko,jesi li isla kod doktora?" ili daje predloge da idemo na bazen,itd....
a ja nigde ne mogu!!!
Obadvoje smo tinejdzeri,ne znam da li zna za "devojacki problem"(kako ja to zovem),ali nemam nameru da mu sve to objasnjavam!!!Ionako se poprilicno stidim i grozno osecam tih sedam dana.
Samo ne znam kako da izbegnem pitanja,dakle..imate neke ideje?
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
menstruacija je nesto sto svaka zdrava devojka ima i za sta svaki normalan decko zna...nicega nemas da se stidis niti je to nesto sto bi trebalo da krijes...sledeci put kad dobijes, a decko krene da te 'ispituje' objasni mu o cemu se radi...ocigledno je da mu je stalo do tebe i da je zabrinut pa laganjem slabo sta mozes postici...samo hrabro
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
meeee Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 221
|
|
hvala ti..mada tesko da cu ja ikada skupiti hrabrosti za to..a ne znam ni odakle bih pocela
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
objasni mu, ne trebas se stideti toga
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
to nije devojacki problem vec sastavni deo zivota svake devojke/zene, prema tome, ako ste dovoljno zreli da budete u vezi, onda sedite i porazgovarajte, ne verujem da decko bas nema pojma o tome
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
kada te lijepo pita, ti mu kažeš da ne možeš jer imaš menstruaciju. znam da ti zvuči da je lako reći, možda ti i ne zvuči, ali čuj, bolje je da mu kažeš tako nego da i samu sebe mučiš, pa to je kao što kaže dameski dio života, ajme, pa kad - tad će doznati, naučiti, skužiti, prihvatiti to.
znaju dečki o tome, zato slobodno, samo naprijed!
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
dve reci- ne mogu,dobila sam
a on ce skapirati! nema cega da se stidis. apsolutno. samo napred ))
|
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
normalno reci dobila sam tetku,ako neces nesto drugo,to je normalna stvar
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
kitty_88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Feb 2008 Poruke: 44
|
|
reci mu otvoreno, ne treba ti biti bed... nismo mi krive zbog toga, jednostavno je tako... i muški to shvaćaju kao skroz normalnu stvar. moj zadnji dečko je čak više pazio od mene kad trebam dobiti... tak da... ne opterećuj se s tim...
|
_________________ ...ne kaj se zbog stvari koje te čine sretnim... |
|
|
|
|
Neozbiljna Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 29 Feb 2008 Poruke: 21 Mesto: Beograd
|
|
Zar si ozbiljna kada kazes da te je sramota?OK,neko to zove gosti iz crvenke,neko posteda.Cinjenica je jedna krvava nedelja pred tobom a ti u bedeku!Ma daj opusti se i shvati da si zena pa ne trebas se stideti toga a on ce svakako razumeti veruj mi!
|
_________________ STA BIH JA BEZ SAME SEBE! |
|
|
|
|
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**
|
|
slazem se sa neozbiljnom
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Izvini, ali sad se slatko nasmejah! Nemojte da mi zamerite! Kad sam videla naslov svasta mi je proslo kroz glavu..
Pa kazi mu lepo, nema sta da te bude sramota!
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|