:: |
Autor |
Poruka |
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Posto vidim ili mi se cini,nesto smo se stegli sa odgovorima na temama o sexu
E,ajd sad da vas cujem i bez foliranja molim...
PS.nije valjda da je vecina ovde nevina ili postena
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Opet ja moram prva .....cccc
Imala sam strava sex pre 3 dana sa bivsim momkom,bili smo kod mene u stanu,raskinuli i resiri da se bOObnemo jos jednom za rastanak...
Razvalio me od Q...a
|
|
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
evo i ja da razmislim, samo malo......................................................jos razmisljam..............................................razmisljam..............................................................mislim da je bilo.... ne....razmisljam.........................................jos razmisljam.................................................................. nem pojma, ne mog se setim.......
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
|
|
|
|
|
hogar sa medaka Prijatelj foruma
|
Godine: 72
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 6871 Mesto: beogradski pašaluk
|
|
ma setiću se ja već ............................... ma setiću se ja već ............................... ma setiću se ja već ............................... ma setiću se ja već ............................... ma setiću se ja već ............................... ma setiću se ja već ............................... ma setiću se ja već ...............................
Zem ti memoriju pamćenja,
dobiću nervni slom živaca!
|
_________________ pičim redom i beležim kredom! |
|
|
|
|
rouzvel Prijatelj foruma
|
Godine: 67
Datum registracije: 22 Jul 2004 Poruke: 5310 Mesto: Beograd
|
|
Ha,ha,ha.... kažem ja da se manje kucate a više tucate, a vi ništa
Eto ja baš sinoć, pa planiram večeras, pa sutra, pa..... jel dosta?
|
_________________ istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda! |
|
|
|
|
Iwan Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 25 Dec 2003 Poruke: 279 Mesto: Frankfurt/nemacka
|
|
A sta je to sex , se to maze na hleba???? hahahahaha
Ovako pre 2 nedelje, sa nekada mojom bivsom devojkom. Rekla da nije odavno, a ja dobar decko uvek spreman da pomognem drugima u nevolji, pa joj ucinio uslugu
|
|
|
|
|
|
Goran Tripic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 58
Datum registracije: 15 Avg 2004 Poruke: 1
|
|
sinoc sa zenom,mi to 3-4 x u nedjelji
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja bogami veceras..nabio me ovaj moj na :fist: pa mi zabio u :-#
i sad su mi oci ovakve :puppydogeyes:
I zato cu sutra da budem sa na licu
|
|
|
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
Hmm...pre mesec i pooo dana! Nesto mi se cudno desava u lobanji...da nisam imao potres mozga mozda??!!! Ne mogu vise da spavam sa devojkama do kojih mi nije stalo....dosta!
|
Poslednja prepravka: Roberto-NS datum Sub Sep 25, 2004 10:44 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Tulumba Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Mar 2004 Poruke: 46 Mesto: Novi Sad
|
|
pre tri nedelje sa bivsom, hahahaha ovde vecina slobodnih sa bivsom hahahahahahaha
|
|
|
|
|
|
***RUSLANA*** Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 24 Sep 2004 Poruke: 21 Mesto: Beograd
|
|
Sinoc,preksinoc...i tako svaku noc za redom
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaoj,sinoc ](*,)
Ali mi je bilo fujjj...doslo mi je da :pukeright:
Samo sam [-o< boga da zavrsi sto pre
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|