:: |
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Godina da zivis sto
u zdravlju i veselju
i nek te cuva Bog
ispuni ti svaku zelju
Srecan ti rodjendan
neka ti je potaman
ziveli na zdravlje
neka ti je srecno slavlje
srecan ti rodjendan
Godina da zivis sto
i slavis Bogu hvala
sve ti se pozlatilo
kuca ti pevala
Sekoooooooooo
neka ti je srecan 18. rodjendan i da mi budes ziva, zdrava, vesela, zaljubljena i srecna i to najmanje jos 100 godina....
Neka sve bude kako tvoje srce pozeli i da se tvoje zelje ispune i da ti Bog donese srecu tvog zivota... jer sladja si mi kad si nasmejana no namrstena!
Zelim ti iz sveg srca sve najbolje, puno zdravlja, sreca, ljubav i uspeh i da te (nasi) roditelji sto manje nerviraju....
VOLI TE TVOJ BRAT
|
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
zelim ti sve najbolje .. puno srece, ljubavi, zdravlja, para i to...
zelim ludi provod u subotu i SRECAN 18. rodjendan
zivjela ti meni 100 godine
PUSA.
|
Poslednja prepravka: poison datum Pet Jun 17, 2005 12:21 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
sretan rodjendan ti,sretan rodjendan ti....sretan rooodjendan draga opicena....sretan rodjendan ti..... :smilecolros: :new-bday: :smilecolros: :new-bday: :smilecolros: :new-bday: :occasion6: :occasion6: :occasion5: :occasion5: :occasion9: :occasion9: :occasion9: :occasion9: :occasion1: :occasion1: :occasion1: :occasion1: :occasion2: :occasion2: :occasion2: :158: :158: :158: :71: :71: :69: :69: :117: :117: :435: :420: :420: :420: :88: :80: :wav: :wav: :wav: :wav: :blowkiss: :blowkiss: :blowkiss: :occasion9: :givemea: :givemea: :givemea: :givemea: :givemea: :56: :119: :133: :redlips2: :redlips2: :band: :band: :482:
:482:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
E pa opicena, jos malo pa su punoletna... mislim svuda u svetu
Evo ja sam punoletan vec celih 7 dana i mogu ti reci da mi je lepo
A tebi zelim sve najlepse, sve sto je Juga vec rekao i saljem ti jedan poljubav (ali prvo moram da vidim licnu kartu) ))
Tako
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
evo da i ja iskoristim priliku da cestitam juginoj seki 18. rodjendan
puno srece i zdravlja u zivotu
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
schtranga Makedonsko devojče
|
Godine: 43
Datum registracije: 09 Feb 2004 Poruke: 1880
|
|
srecan ti rodjendan i od meni.... puno srece... zdravlje... ljubav i uspeh u zivotu...zelim ti sve najbolje...
|
_________________ "Kakav bi život bio kada ne bi imali hrabrosti da baš ništa ne pokušamo?" |
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
|
|
|
*jovance* Veštica
|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Feb 2005 Poruke: 1952 Mesto: los angeles, socal
|
|
SRECAN RODJENDAN........sve najlepse ti zelim od srca. 18 - to su najbolje godine zivota. Ovo je samo pocetak ....neka ti je sa srecom!!!!
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
draga moja..tebe licno ne znam...ali juga poznajem dovoljno dobro , i ako si barem delom na svoga brata verujem da si jedno od najdivnijih stvorenja na svetu....ne zameri na poredjenju, ali morala sam ovo da kazem....I zato ti iz sveg srca zelim sve ono sto bih sebi pozelela..i jos mnogo mnogo vise....sigurna sam da to zasluzujes
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
srdacne cestitkice i od ja...... :occasion6: :occasion4: :occasion2: :occasion1: :greenjumpers:
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Od srca srecan rodjendan zeli ti GiGi...
|
|
|
lovegoddess Veštica
|
Godine: 43
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 6554 Mesto: Hidden island...
|
|
Srecan rodjendan i od mene!Zelim ti sve najlepse!
|
_________________ El amor ha florecido en mi corazon a causa de tu amor. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|