www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

SRECAN TI 18. RODJENDAN OPICENA SEKO!!! :)
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 17, 2005 12:04 am    Naslov poruke: SRECAN TI 18. RODJENDAN OPICENA SEKO!!! :) Na vrh strane Na dno strane

Godina da zivis sto
u zdravlju i veselju
i nek te cuva Bog
ispuni ti svaku zelju

Srecan ti rodjendan
neka ti je potaman
ziveli na zdravlje
neka ti je srecno slavlje
srecan ti rodjendan

Godina da zivis sto
i slavis Bogu hvala
sve ti se pozlatilo
kuca ti pevala

Sekoooooooooo

neka ti je srecan 18. rodjendan i da mi budes ziva, zdrava, vesela, zaljubljena i srecna i to najmanje jos 100 godina....

Neka sve bude kako tvoje srce pozeli i da se tvoje zelje ispune i da ti Bog donese srecu tvog zivota... jer sladja si mi kad si nasmejana no namrstena! Wink

Zelim ti iz sveg srca sve najbolje, puno zdravlja, sreca, ljubav i uspeh i da te (nasi) roditelji sto manje nerviraju.... Wink

VOLI TE TVOJ BRAT Exclamation

poison
~Chase The Sun~
<b>~Chase The Sun~</b>

Godine: 40

Datum registracije: 10 Jul 2004
Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 17, 2005 12:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zelim ti sve najbolje .. puno srece, ljubavi, zdravlja, para i to... Wink

zelim ludi provod u subotu i SRECAN 18. rodjendan

zivjela ti meni 100 godine

PUSA.

Poslednja prepravka: poison datum Pet Jun 17, 2005 12:21 am; ukupno izmenjena 1 put

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 17, 2005 12:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sretan rodjendan ti,sretan rodjendan ti....sretan rooodjendan draga opicena....sretan rodjendan ti..... :smilecolros: :new-bday: :smilecolros: :new-bday: :smilecolros: :new-bday: :occasion6: :occasion6: :occasion5: :occasion5: :occasion9: :occasion9: :occasion9: :occasion9: :occasion1: :occasion1: :occasion1: :occasion1: :occasion2: :occasion2: :occasion2: :158: :158: :158: :71: :71: :69: :69: :117: :117: :435: :420: :420: :420: :88: :80: :wav: :wav: :wav: :wav: :blowkiss: :blowkiss: :blowkiss: :occasion9: :givemea: :givemea: :givemea: :givemea: :givemea: :56: :119: :133: :redlips2: :redlips2: :band: :band: :482:

:482:

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 17, 2005 12:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E pa opicena, jos malo pa su punoletna... mislim svuda u svetu Wink

Evo ja sam punoletan vec celih 7 dana i mogu ti reci da mi je lepo Smile

A tebi zelim sve najlepse, sve sto je Juga vec rekao i saljem ti jedan poljubav (ali prvo moram da vidim licnu kartu) Smile))

Tako Wink

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 39

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 17, 2005 12:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo da i ja iskoristim priliku da cestitam juginoj seki 18. rodjendan

puno srece i zdravlja u zivotu

schtranga
Makedonsko devojče
Makedonsko devojče

Godine: 43

Datum registracije: 09 Feb 2004

germany.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 17, 2005 1:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

srecan ti rodjendan i od meni.... puno srece... zdravlje... ljubav i uspeh u zivotu...zelim ti sve najbolje...

Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 56

Datum registracije: 09 Jun 2002
Mesto: Kraljevo / Frankfurt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 17, 2005 1:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pridruzujem se i ja sa zeljama cestitkama i pozdravima i takodje zelim sve sve najbolje u zivotu Wink

Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.

*jovance*
Veštica
Veštica

Godine: 38

Datum registracije: 21 Feb 2005
Mesto: los angeles, socal

usa.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 17, 2005 5:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

SRECAN RODJENDAN........sve najlepse ti zelim od srca. 18 - to su najbolje godine zivota. Ovo je samo pocetak ....neka ti je sa srecom!!!! Razz

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 17, 2005 8:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

draga moja..tebe licno ne znam...ali juga poznajem dovoljno dobro , i ako si barem delom na svoga brata verujem da si jedno od najdivnijih stvorenja na svetu....ne zameri na poredjenju, ali morala sam ovo da kazem....I zato ti iz sveg srca zelim sve ono sto bih sebi pozelela..i jos mnogo mnogo vise....sigurna sam da to zasluzujes

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 58

Datum registracije: 31 Avg 2004
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 17, 2005 9:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

srdacne cestitkice i od ja...... :occasion6: :occasion4: :occasion2: :occasion1: :greenjumpers:

GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 17, 2005 10:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Od srca srecan rodjendan zeli ti GiGi... Smile

lovegoddess
Veštica
Veštica

Godine: 43

Datum registracije: 24 Feb 2005
Mesto: Hidden island...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 17, 2005 10:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecan rodjendan i od mene!Zelim ti sve najlepse!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> SRECAN TI 18. RODJENDAN OPICENA SEKO!!! :) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon