www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

sex s profesorom/profesoricom
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  

Da li bi voleli da imate sex sa zgodnom,lepom profesorkom/profesorom???
Naravno da bi voleo/la
89%
 89%  [ 83 ]
Ni u ludilu ne bi voleo/la
10%
 10%  [ 10 ]
Ukupno glasova : 93

Autor Poruka
Good_Girl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 14 Jun 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 16, 2005 10:50 am    Naslov poruke: sex s profesorom/profesoricom Na vrh strane Na dno strane

da li ste u svom skolovanju (srednja skola fakultet) imali sexualne odnose (ili pokusaje) sa svojim profesorima/profesoricama?

buduci da je meni profesor matematike na fakultetu time uvjetovao prolaznu ocjenu, zanimaju me vasa iskustva po tom pitanju.

La Dur
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 16 Jun 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 16, 2005 2:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prije nekoliko godina upoznao sam jednu klinku od 14 godina. Cesto je dolazila na moje radno mjesto i tu bi malo caskali onako drugarski.
Kad je stekla povjerenje u mene, pozalila mi se da je profesor Geografije maltretira, trazi od nje da ostane poslije casa a onda pokusava da je miluje, dira ... ona je uspjela da se otrgne i istrci napolje ali on joj prijeti da ce je oboriti na godinu, da ce morati ponavljati (mala je tada bila 8. razred).
Tada joj rekoh da se ne boji i da isti cas ode kod pedagogice ili direktorice (zavisi ko je zenskog pola) ili ako se boji, otici cu ja sa njom. I tako je mala prijavila profesora, ovaj je prvo suspendovan a ubrzo je dobio i otkaz.

A moje licno misljenje, ako i ucenik i profesorica to zele, i to mogu sacuvati od drugih da se ne sazna, onda sto da ne.

janicar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 10 Apr 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 17, 2005 3:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam imao takvo iskustvo ali bi to bilo bas super sa nekom profesorkom na katedri

pelebgd
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 01 Jun 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 17, 2005 5:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pokusao sam jednom da smuvam profesorku na pripravnickom ali dalje od pica nismo stigli(nije se dala)

jassmin
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 05 Apr 2005
Mesto: po potrebi...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 17, 2005 7:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uf, imam vise dooobrih profesora na faxu,

a asistenata pogotovo.

Ja bih rado, ali obzirom da mi je ostao samo diplomski rad, a mentor deda od

nekih 65 godina, nista od toga.

Mozda ulovim sto na postdiplomskom?!

njakit
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 06 Mar 2005

seychelles.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 18, 2005 11:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

neostvarena zelja,mislim da je to cool

DeNNiSy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 18 Jun 2005

mexico.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 19, 2005 4:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sa profesorom nikad a sa profesoricom vazdaaaa Very Happy

tihi85_ns
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 08 Apr 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 19, 2005 11:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bio je pokusaj muvaze, ali nista. Mada...

PoisoNEX
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 01 Mar 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 19, 2005 2:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najvise sam uzivao na casovima latinskog, iako sam imao 2. Ta profesorica je savrsenstvo bez mane. I na kraju mi je zao sto ne predaje npr matematiku, makar da je gledam cetiri godine, kad vec nista ne mogu da uradim! AvAvAuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

a41
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Mar 2005
Mesto: Celje

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 27, 2005 2:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sa profesoricom engleskog..... stvarno savrseno

Nastassia
*Szépség*
*Szépség*

Datum registracije: 27 Sep 2005
Mesto: Budapest

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 29, 2005 4:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni se uvijek upucavao profesor iz povijesti,visok i zgodan...
Bila je samo pusa Embarassed Very Happy Razz

LoSmI_Pg
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 23 Apr 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 30, 2005 11:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam imao iskustva, ali naravno da bih voleo da pokusam sa pojedinim profesorkama, a da ne pricam o asistentkinjama Smile)) Laughing mislim stvarno Smile sto da ne, ako je dobra riba, godine nisu bitne...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> sex s profesorom/profesoricom Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Strana 1 od 9

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon