www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ubica progoni Turke po Nemackoj
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 14, 2005 7:06 pm    Naslov poruke: Ubica progoni Turke po Nemackoj Na vrh strane Na dno strane

Serijski ubica koji se posebno okomio na Turke hara Nemačkom - od Rostoka na krajnjem severu do Minhena na jugu zemlje, izveštava nedeljnik „Špigel” iz Hamburga. Najnovije ubistvo desilo se krajem prošle nedelje u Nirnburgu po već ustaljenom modelu - opet pre podne i opet u vrlo prometnoj ulici, usred grada. Nepoznati čovek prišao je turskom kiosku na kojem se prodaje čuveni ćevap „doner” - veoma popularan i među Nemcima - i bez reči opalio jedan metak pravo u čelo vlasnika Ismaila Jazara. Na sličan način dogodilo se i ostalih pet ubistava širom Nemačke, a prvo se dogodilo, kako izveštava „Špigl”, pred kraj leta 2000. godine.

Nemačka policija, zbunjena ovom serijom ubistava Turaka, najbrojnije etničke grupe (oko dva miliona) među više od sedam miliona stranaca u Nemačkoj, osnovala je specijalnu komisiju za istraživanje tih slučajeva.

Savezna kriminalistička policija (BKA) trenutno ispituje da li postoji neko zločinačko udruženje koje je sebi dalo za cilj da „reši” problem turske imigracije. Jedini trag kojim za sada raspolažu jeste pištolj marke „CSeška” kalibra 7,65 milimetara, iz kojeg je pre pet godina ubijena prva žrtva. (Tanjug)

jelenakikinda
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 15 Jun 2005
Mesto: Kikinda

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 15, 2005 6:30 pm    Naslov poruke: uzas Na vrh strane Na dno strane

Mislim to je strasno!I dobro je dok kod nas toga nema,ili dok ja bar ne znam za to

goust
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 59

Datum registracije: 13 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 15, 2005 8:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ubistvo je ubistvo, i tu nema komentara

zeljkoft
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Jun 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 18, 2005 11:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nece njega zivog da uhvate!Kad on teko hladnokrvno ubija on ce pre sam sebe da ubije nego da dozvoli da ga uhvate

salle
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Nov 2002

malta.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 01, 2005 2:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uzasno zamislite da se neko tako seta srbijom i ubija ljude to je grozno! dobro oni imaju te turke i to je grozno isto ali ipak mislim da im je ideja sa gasom bila mnogo bolja. mislim ima dece na ulicama i to trebali bi da napisu peticiju da ga zamole da to radi u kasnim nocnim satima i da mu kupe prigusivac. Pa kad ih sve odelje da mu platimo transver da ide na kosovo. Posto smo mi ovde vec istrebili poslasticare.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Ubica progoni Turke po Nemackoj Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon