:: |
Autor |
Poruka |
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Evo ja odlucih da otvorim ovakvu temu...vidim da jos nije bila prisutna pa reko da se ima i ovako nesto... ...
Znaci sta ste jutros radili? Evo ja prvi da pocnem: ustao u 9, zbacio macku sa mene.. ....sredio se malo u kupatili, tumarao malo po stanu, doruckovao, isao na net, citao, i tako..... sad vi:
|
|
|
|
|
|
katarina Odomaćeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 25 Maj 2005 Poruke: 1627
|
|
Ja sam odvela klinca u vrtic, isla do grada da kupim neke diskove, popila kafu sa drugom, kupila hleb i dosla kuci i ukljucila kompjuter.
|
_________________ Samo je jedan kutak svemira koji sigurno mozemo popraviti, a to smo mi sami. |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Sinoc sam navila budilnik na 9:30...Spavala da 11...Bila u prodavnici,gurala se po posti da uplatim net,popila obicnu kaficu,a zatim i dve nes...Oprala sudje koje su mi matorci ostavili ,spremila stan i sela za comp ...Zanimljivo zar ne?
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Jeste, vas dve tako puno imate obaveza odma' izjutra..
|
|
|
mirisna Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 53
Datum registracije: 10 Apr 2005 Poruke: 29 Mesto: beograd
|
|
Ustala u 7,popila kafu ,zatim otisla sam na gradiliste da vidim sta mi ljudstvo radi,prosetala se po gradu i sada sam u kancelariji.Malo radim malo sam na netu.Nema sta vrlo sadrzajan dan.........
|
_________________ sasvim,skoro obicna devojka... |
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
|
|
Ne, ne , neee.....ja do 2 popodne nisam nizasta, kao zombi..ja sam nocna ptica, sto bi se reklo....
|
|
|
tijance1984 Šef kuhinje veca kuvarica
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 5095
|
|
Popila kafu,otisla do grada kupila neke krpice...dosla kuci i sela za komp da napokon nesto radim
|
|
|
|
|
|
lovegoddess Veštica
|
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 6554 Mesto: Hidden island...
|
|
jedva sam se probudila...
|
_________________ El amor ha florecido en mi corazon a causa de tu amor. |
|
|
|
|
katarina Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Maj 2005 Poruke: 1627
|
|
Odveka klinca u vrtic, bila do JAT predstavnistva, kupovala povrce na pijaci, i sad sam za kompjuterom.
|
_________________ Samo je jedan kutak svemira koji sigurno mozemo popraviti, a to smo mi sami. |
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
|
|
Jutros sam, tj. malopre kad sam se probudio...nesto obavio u kupatilu, malo telefonirao, napravio sebi kaficu i seo za komp...
|
|
|
Pametnica Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 1118 Mesto: Belgrade
|
|
ustala negde pre devet...malo se opasuljila (čitaj umila), gledala TV, skontala da nema nista, uključila radio...napravila pizzu...uključila komp...sipala jogurt...i pojela pizzu...i popila jogurt...malo čitala novine...i sad sam na forumu... 8)
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
ustala pre 15 min...malko se upristojila...pustila muziku...sela za comp...
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|