www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sta ste jutros radili?
Strana 1, 2, 3 ... 242, 243, 244  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 13, 2005 2:11 pm    Naslov poruke: Sta ste jutros radili? Na vrh strane Na dno strane

Evo ja odlucih da otvorim ovakvu temu...vidim da jos nije bila prisutna pa reko da se ima i ovako nesto... Wink ...
Znaci sta ste jutros radili? Evo ja prvi da pocnem: ustao u 9, zbacio macku sa mene.. Rolling Eyes ....sredio se malo u kupatili, tumarao malo po stanu, doruckovao, isao na net, citao, i tako..... sad vi: Razz

katarina
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 43

Datum registracije: 25 Maj 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 13, 2005 2:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam odvela klinca u vrtic, isla do grada da kupim neke diskove, popila kafu sa drugom, kupila hleb i dosla kuci i ukljucila kompjuter.

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 13, 2005 2:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sinoc sam navila budilnik na 9:30...Spavala da 11...Bila u prodavnici,gurala se po posti da uplatim net,popila obicnu kaficu,a zatim i dve nes...Oprala sudje koje su mi matorci ostavili Rolling Eyes ,spremila stan Twisted Evil i sela za comp Very Happy ...Zanimljivo zar ne?

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 13, 2005 2:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jeste, vas dve tako puno imate obaveza odma' izjutra.. Razz

mirisna
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 53

Datum registracije: 10 Apr 2005
Mesto: beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 13, 2005 2:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ustala u 7,popila kafu ,zatim otisla sam na gradiliste da vidim sta mi ljudstvo radi,prosetala se po gradu i sada sam u kancelariji.Malo radim malo sam na netu.Nema sta vrlo sadrzajan dan......... Rolling Eyes

GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 13, 2005 2:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne, ne , neee.....ja do 2 popodne nisam nizasta, kao zombi..ja sam nocna ptica, sto bi se reklo.... Rolling Eyes

tijance1984
Šef kuhinje veca kuvarica
Šef kuhinje veca kuvarica

Godine: 40

Datum registracije: 25 Mar 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 13, 2005 2:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Popila kafu,otisla do grada kupila neke krpice...dosla kuci i sela za komp da napokon nesto radim Rolling Eyes

lovegoddess
Veštica
Veštica

Datum registracije: 24 Feb 2005
Mesto: Hidden island...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 14, 2005 10:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jedva sam se probudila... Razz

katarina
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Maj 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 14, 2005 10:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Odveka klinca u vrtic, bila do JAT predstavnistva, kupovala povrce na pijaci, i sad sam za kompjuterom.

GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 14, 2005 11:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jutros sam, tj. malopre kad sam se probudio...nesto obavio u kupatilu, malo telefonirao, napravio sebi kaficu i seo za komp... Smile

Pametnica
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 44

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Belgrade

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 14, 2005 11:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ustala negde pre devet...malo se opasuljila (čitaj umila), gledala TV, skontala da nema nista, uključila radio...napravila pizzu...uključila komp...sipala jogurt...i pojela pizzu...i popila jogurt...malo čitala novine...i sad sam na forumu... 8)

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 14, 2005 11:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ustala pre 15 min...malko se upristojila...pustila muziku...sela za comp...

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> Sta ste jutros radili? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 242, 243, 244  sledeća
Strana 1 od 244

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon