www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nas UjMuD-ovac GiGiMiX iskucao 3000 poruka !!!!
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 39

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 13, 2005 6:17 am    Naslov poruke: Nas UjMuD-ovac GiGiMiX iskucao 3000 poruka !!!! Na vrh strane Na dno strane

Dragi Gigi,

Evo da iskoristim priliku da ti u moje ime a i u ime moga velikog prijatelja Jugovica cestitam na ovom veoma velikom uspehu za veoma kratko vreme.

U kratkom roku si tvojim humorom zavladao u UjMuD-u da si cak dosao i do titule podpredsednika te sobe. I ja a verujem i moj drug Jugovic smo veoma ponosni na tebe. E sad ti se mozda i pitas pa zasto vas obojica pisete u jednoj poruci. Najveci razlog tome je sto jednostavno ja i Jugovic delimo misljenje o tebi tako da smo zeleli da te malo ustedimo citanja posto znas i sam koliko su " kratke " nase poruke. Smile

Naravno u moje ime ne znam ni sam koliko da ti se zahvalim na tome sto me svakim danom redovno stitis od vestica kad dodju u UjMuD ili u ostale pricaonice. Nadam se da ces i dalje obavljati svoj redovni posao i da ces i dalje ostati veran clan domaceg.

Jos jednom znaci i ja i Jugovic ti cestitamo iz sveg srca i zelimo ti puno srece u daljem radu na ovom sajtu.

*jovance*
Veštica
Veštica

Godine: 38

Datum registracije: 21 Feb 2005
Mesto: los angeles, socal

usa.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 13, 2005 6:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam GiGi moj si omiljeni UJMUDOVAC...........samo napred..........cestitam ti od srca.......

p.s. za one tvoje fore ima tek da pricamo ........hehe Mr. Green
CMOKA

GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 13, 2005 10:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Drugovi i drugarice: Mr. Green ...ja sam sa vama! Mr. Green ..

@Boki i @Juga vhala drugovi na lepim cestitkama, nastavicemo mi jos dugo da se druzimo... Wink

@Jovancica...thakss na zaista srdacnim cestitkama, drago mi je da sam ja tvoj omiljeni UjMudovac... Mr. Green ...a za fore pa evo ti jedna mala forica: Kada devojke obuku mini-suknje, mladici postanu stidljivi: stalno obaraju pogled! Mr. Green

Wizard
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 41

Datum registracije: 10 Feb 2005
Mesto: IbiZZa

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 13, 2005 10:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e pa prijatelju dragi cestitam ti od sveg srca...i samo tako da nastavis...da se jos dugo,dugo,dugo druzimo i uzivamo ovde... Razz Razz Razz 8)

i evo ti ova seka,nije veca,sto je najbitnije...
radi sve...pegla ,pere,cisti... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Wink Wink Wink 8) 8) 8)

GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 13, 2005 10:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

AAAAAAaaaa ako sve radnje radi dobrodosla je.... Wink Wink ...hvala Wizi na lepim cestitkama.. Wink Smile

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 40

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 13, 2005 10:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitke i od mene za naseg gigonju! samo naprjed! :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :plesacica: :plesacica: :plesacica: :plesacica: :plesacica: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :redlips2: :band: :80: :88:

GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 13, 2005 10:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Thanks Zili, nadam se da si ti ovo poljubila ekran.. Smile

sonjica
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 16 Jan 2005
Mesto: ispod palme na obali mora

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 13, 2005 12:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Postovani co-predsednice Exclamation

Svaka cast na ovih 3000!I naravno da se samo mnoze postovi! Wink

Bravo!!!! Razz

GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 13, 2005 12:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala Sonjice, bas simpa slicica... Wink

tijance1984
Šef kuhinje veca kuvarica
Šef kuhinje veca kuvarica

Godine: 40

Datum registracije: 25 Mar 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 13, 2005 1:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo i mene da cestitam.....
CESTITKE Gigi,ma samo napred.....
Bravoooooo! :wav: :redlips2: :wav: :givemea: :givemea: :wav: :wav: :redlips2:

GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 13, 2005 1:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala Tijancice moja ovako lepim cestitkama, nadam se da cemo se i u buduce druziti... Wink

Daca
~Žena Sanjicinog švalera~
~Žena Sanjicinog švalera~

Godine: 51

Datum registracije: 16 Apr 2004
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 13, 2005 1:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zamisli...ne kasnim...
Cestitam Gigi!!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Nas UjMuD-ovac GiGiMiX iskucao 3000 poruka !!!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon