:: |
Autor |
Poruka |
garod Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Maj 2005 Poruke: 4
|
|
za one koji imaju internetu preko telefonske linije
mikrosoft je rezervisao 20% linije na vasem racunaru za njihove programe,evo vam jedna solutija da bi mogli da izbrisete to pa tako mozete da profitirate sa vasom linijom na 100%.....
sa leve strane kliknite na demare pa onda tamo u prozorcicu( na francuskom pise) EXECUTER kod vas neznam koju verziju imate mozda englesku
u tom malom prozorcicu napisite >> gpedit.msc << pa ok.......
posle kliknite na >> model administratora << posle kliknite na desnoj strani na >> reseau << videcete odozgo peti po redu pise >> planirajte paket pakete QOS << kliknite na njega, posle cetvrti odozgo pise >> limite la bande passante << kliknite na nju otvorice se jedan mali prozorcic i u njemu kliknite na >> ACTIVATE << i videcete da pise broj 20,izbrisite broj 20 i stavite nulu>> O << kliknite na ok pa upalite vas komp to je sve Wink Wink
ima isto tako jedna komanda za ubzavanje otvaranja prozora na kompu
sa leve strane kliknite ne demarrer pa ubacite i mali prozorcic >> regedit << pa posle na >> HKEY_CURRENT_USER << posle kliknite na
>> Control Panel << posle na >> Desktop << gedajte sa desne strane ima jedan dossier koji se zove >> MenuShowDelay << kliknite na njega
otvorice se mali prozorcic u njemu pise 400 izbrisite 400 i stavite >> O <<
ugasite i upalite komp i probajte videce te veliku razliku
Wink Wink
ako imate puno dossier na birou sa strelicama na njima ima jedna komanda da ih izbrisete da biro bude lepsi
upisite >> regedit << pa onda kliknite na >> HKEY_CLASSES_ROOT <<
i trazite jedan dossier koji se zove >> Inkfile << kao na slici (kliknite na sliku da bolje vidite)
gledajte na desnoj strani ima jedan dossier koji se zove >> IsShortcut <
(na mojoj slici nema posto sam ga izbrisao)
izbrisite ga ugasite i upalite komp i strelice nece vise biti tu...
dali ste uspeli??
|
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Za mala, samo jos da razumem francuski ) ako neko moze da prevede na engleski, bilo bi super posto ja koristim dialup.... u 21. veku
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
|
|
|
Google je moj prijatelj, on mi je pomogao da prevedem ovo, nasao sam sve, mada ta opcija nije bila aktivirana, evo sad sam je ukljucio i podesio na 0, pa cu vam javiti kako to radi
|
|
|
|
|
kope Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 28 Apr 2005 Poruke: 37 Mesto: Krusevac
|
|
ajde stvarno ako moze neko da prevede ovo?
|
|
|
|
|
|
emgamix Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 13
|
|
dajte ima li neko prevod za ovo molim Vasss???
|
|
|
|
|
|
kope Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Apr 2005 Poruke: 37 Mesto: Krusevac
|
|
|
|
|
m4rk0 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Jan 2004 Poruke: 173 Mesto: Majur
|
|
Posto ne znam francuski a znam otprilike cemu sluzi ovaj tweak evo sta je decko objasnjavao ->
U run-u kucajte gpedit.msc i udarite enter i pojavice vam se Group policy prozor i sa leve strane prozora kliknite redom: Computer configuration ->Administrative templates-> Network-> QoS packet sheduler i zatim ce vam se na desnoj strani prozora ponuditi nekoliko komponenti a vi izaberite Limit reservable bandwidth -> kliknite dva puta na njega i otvorice se novi prozor i imate ponudjene opcije Not configured, Enabled, Disabled i vi izaberite Enabled i kada to uradite ispod ce vam se stvoriti mogucnost da unesete Bandwidth limit (%) i tu umesto onih 20 koji po defaultu stoje unesite 0 i onda samo pritiskajte ok dok ne izadjete iz svih prozora.
|
_________________ eZine sa najboljim tutorijalima iz oblasti informatike NA NASEM JEZIKU.
۩ MaYuR ghhet00 ۩
Tutoriali na srpskom jeziku |
|
|
|
|
|
|
|
Meni radi isto kao i ranije... a vama?
|
|
|
|
|
igor-bp Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Jun 2005 Poruke: 141 Mesto: VOJVODINA
|
|
|
|
|
radovan haki Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 47
|
|
|
|
|
dj's Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Jul 2005 Poruke: 71
|
|
nema razlike nimalo cak mi sada radi malo gore
|
_________________ dj's |
|
|
|
|
zeenmc Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 30
Datum registracije: 28 Mar 2005 Poruke: 186 Mesto: Beograd
|
|
Ima puno fora da se ubrza PC,mene to nezanima pa i netrazim po netu.......u svakom slucaju M$ je tako dobro napisao windows,da ga ja zovem vreca bugova i to ce i ostati......
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|