:: |
Autor |
Poruka |
the_cica Prijatelj foruma
|
Godine: 42
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 3520 Mesto: kragujevac
|
|
Kazu-shoping opusta,oslobadja stresa??? Koliko uzivate u kupovini,sta kupujete,koliko kupujete??????????
Volim kupovine,ali nemam zivaca da ceo bozji dan provedem od radnje do radnje,da trazim lepse,jeftinije..cim vidim nesto sto mi se svidja -kupujem!!
Ne volim da razgledam izloge,ako nisam posla u kupovinu.To me frustrira,jer se obicno zaljubim u nesto sto trenutno ne mogu da kupim
volim kvalitetne stvari,ali nisam zaludjena markiranom robom.Uzivam u kupovini kozmetike,donjeg vesa,carapa...Najvise muke mi zadaje obuca-uvek se namucim dok nadjem ono sto mi odgovara...
|
_________________ ....otvorim nebo lako
kad pozelim to...... |
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
obozavam shoping....gledanje izloga...troskarenje za neke sitnice koje mi u tom trenutku zalete u vidno polje....Isto ko cica cim nesto ugledam uzimam...nema veze koliko kosta....obicno je kod mene ono pravilo...sto prvo vidim to i kupim.....mogu ja da se ubijem setajuci i trazeci nesti lepse al uvek se vratim na ono prvo....
|
|
|
sekula_au Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
ja bas ne volim pogotovo sa nekim da idem shopping
|
|
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
pa to je tipicna muska boljka sekula... ..i moj bi muz pre kopao sanac no iso u kupovinu samnom.....
|
|
|
rouzvel Prijatelj foruma
|
Godine: 67
Datum registracije: 22 Jul 2004 Poruke: 5310 Mesto: Beograd
|
|
Obožavam kupovinu i to bilo čega.
Volim sve da vidim, sve da zagledam, pipnem,
ma tipično žensko šta da ti kažem hiiiiiiii....
|
_________________ istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda! |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Joj ja sam luda,kad krenem sa sestrom,mamom ili drugaricom ihaaaaa pa uvek se vratimo sa 10 kesa Sreca dao Bog ove kreditne kartice
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Pa i nisam nesto ljubitelj shopinga,smorila sam se kad je kupovina u pitanju...
Inace kad kupujem to su obicno licne stvarcice,kozmetika,sminka,garderoba...i po nekad neke namirnice za kucu..
|
|
|
|
|
|
Mala_Zvezdica Interceptorov Kikiriki
|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Dec 2003 Poruke: 5243 Mesto: Frankfurt - Zemun
|
|
ovako i bas ne volim da se zadrzavam po radnjama, ali kad ima dosta love i kad trebam bas obucu onda me nikako isterati iz radnje!
|
|
|
|
dpupovic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 08 Sep 2004 Poruke: 7 Mesto: Nju Jork, USA
|
|
Ja obazavam u shoping. Volim male boutique vise no Robne Kuce...Kada nema vremena za shoping u prdavnice volim i na internet da kupim robu.
|
|
|
|
|
|
eleonora15 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 11
|
|
Uzivam u shopingu..Bez njega nebi bilo zenske populacije... Ne bi opstale...
|
_________________ Ellica ;o) |
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Ponekad se jako smorim od sopinga...
Uglavnom kad izadjem da kupujem to su torbe i torbe stvari,,a medju njima najvise garderobe i kozmetike
|
|
|
|
|
|
Black^Bird Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 11
|
|
to jeste istina...ja kad god sam pot stresom ili nervozna, shoping bi me smirio...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|