www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zilikaaaaa 3000 postova :)
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 03, 2005 2:22 am    Naslov poruke: Zilikaaaaa 3000 postova :) Na vrh strane Na dno strane

E Ziliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii opasnice jedna....

Kao prvo da ti se zahvalim za sve savete koje si mi dala, i sto si mi uvezi nekih stvari otvorila oci... drago mi je da si mi dobra drugarica postala i da sam upoznao zensku dobricu.... da umes da me kritikujes a ipak da budes fer, iako si tvrdoglava! Laughing

Mnogo smeha si mi zadala otkad se boris kao vestica sa bicem i jako mi je drago da se dnevno druzis sa nama i sto dnevno ides u borbu protiv nas muskarce... strava si lik nema sta.... uvek kad se pojavis na domaci, znam da cu se slatko nasmejati! 8)

Ostani nam dugo verna i samo ostani kakva jesi, jer si tako najbolja i najsmesnija.... Wink 8)

Svaka ti cast Zili Pili..... Laughing

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 40

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 03, 2005 2:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bas ti hvala jugo :428: :428: :428:

ma zezam se..zaboravi sad te opake smajlice.....ostavio si me bez teksta :165:

*a lonci su predpostavljam da imam gdije bokya kida kuhati...hihi...i kavez bi mi trebao...postao je zivahan :164:

*jovance*
Veštica
Veštica

Godine: 38

Datum registracije: 21 Feb 2005
Mesto: los angeles, socal

usa.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 03, 2005 8:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hey Zilika moja vredna Veco......

Drago mi je da smo danas uspele da skuvamo Bokija i da stavimo JUgu u ono lonce........samo neka se kuvaju

Tebi cestitam od srca, prava si dobrica i super drugarica. Uvek si puna sale i tvoje prisustvo na domacem je uvek primeceno, a odsustvo jos vise. Nemoj nikada da nas napustis, budi nam uvek dobra i mila, i vredna i kuvarica najbolja........samo napred, svaka ti cast.

sunce3007
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 48

Datum registracije: 15 Mar 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 03, 2005 8:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hujjiiiiiiiiiiii zilikice! cestitam i jaaaaaa!

Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 58

Datum registracije: 31 Avg 2004
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 03, 2005 11:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bravo zili....odkad si se razmahala bicem postici lete ko blesavi....samo napred i tuci po robovima.... Very Happy
a od mene zna se.....
Wink

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 03, 2005 11:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jao jovance al me sad raznjezi....hvala :156: .....hvala.....i hvala.....
ma skuhacemo mi sve nase muskarci i castiti i druge forume ruckom...vidi sta je lonaca jugo pripremio Twisted Evil a ne zna da ce i on u njih Mr. Green Mr. Green

hvala sunce3007 Very Happy

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 03, 2005 11:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala jasmin....bas mi je trebao jedan novi.... Twisted Evil

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Datum registracije: 28 Apr 2004
Mesto: adelaide australija/subotica srbija

australia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 03, 2005 11:35 am    Naslov poruke: zelje ,cestitke i pozdravi Na vrh strane Na dno strane

ovo je zilika od mene za 3 hiljaditi post

cestitam od srca samo tako nastavi

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 03, 2005 11:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

:shocked!: wow...sekula....HVALA!!!!!!!!!! ljudi,aje da vas sve provozam..... 8)

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Datum registracije: 28 Apr 2004
Mesto: adelaide australija/subotica srbija

australia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 03, 2005 11:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

za komsinicu

GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 03, 2005 11:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bravisimo Zili!! Nastavi da budesh tako pametna, duhovita, lepa ( Wink )....ma jednostavno nastavi da se druzis sa nama jos 1000000000 godina!!!!!!!!

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 03, 2005 11:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala gigica Embarassed

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Zilikaaaaa 3000 postova :) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon