:: |
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
E Ziliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii opasnice jedna....
Kao prvo da ti se zahvalim za sve savete koje si mi dala, i sto si mi uvezi nekih stvari otvorila oci... drago mi je da si mi dobra drugarica postala i da sam upoznao zensku dobricu.... da umes da me kritikujes a ipak da budes fer, iako si tvrdoglava!
Mnogo smeha si mi zadala otkad se boris kao vestica sa bicem i jako mi je drago da se dnevno druzis sa nama i sto dnevno ides u borbu protiv nas muskarce... strava si lik nema sta.... uvek kad se pojavis na domaci, znam da cu se slatko nasmejati! 8)
Ostani nam dugo verna i samo ostani kakva jesi, jer si tako najbolja i najsmesnija.... 8)
Svaka ti cast Zili Pili.....
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
bas ti hvala jugo :428: :428: :428:
ma zezam se..zaboravi sad te opake smajlice.....ostavio si me bez teksta :165:
*a lonci su predpostavljam da imam gdije bokya kida kuhati...hihi...i kavez bi mi trebao...postao je zivahan :164:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
*jovance* Veštica
|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Feb 2005 Poruke: 1952 Mesto: los angeles, socal
|
|
Hey Zilika moja vredna Veco......
Drago mi je da smo danas uspele da skuvamo Bokija i da stavimo JUgu u ono lonce........samo neka se kuvaju
Tebi cestitam od srca, prava si dobrica i super drugarica. Uvek si puna sale i tvoje prisustvo na domacem je uvek primeceno, a odsustvo jos vise. Nemoj nikada da nas napustis, budi nam uvek dobra i mila, i vredna i kuvarica najbolja........samo napred, svaka ti cast.
|
|
|
|
|
|
sunce3007 Dobro upućeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 740
|
|
hujjiiiiiiiiiiii zilikice! cestitam i jaaaaaa!
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
bravo zili....odkad si se razmahala bicem postici lete ko blesavi....samo napred i tuci po robovima....
a od mene zna se.....
|
|
|
|
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
jao jovance al me sad raznjezi....hvala :156: .....hvala.....i hvala.....
ma skuhacemo mi sve nase muskarci i castiti i druge forume ruckom...vidi sta je lonaca jugo pripremio a ne zna da ce i on u njih
hvala sunce3007
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
|
|
|
hvala jasmin....bas mi je trebao jedan novi....
|
|
|
|
|
sekula_au Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
ovo je zilika od mene za 3 hiljaditi post
cestitam od srca samo tako nastavi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
:shocked!: wow...sekula....HVALA!!!!!!!!!! ljudi,aje da vas sve provozam..... 8)
|
|
|
|
|
sekula_au Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Bravisimo Zili!! Nastavi da budesh tako pametna, duhovita, lepa ( )....ma jednostavno nastavi da se druzis sa nama jos 1000000000 godina!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hvala gigica
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|