:: |
Autor |
Poruka |
Fosfor Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Dec 2015 Poruke: 96
|
|
Ne, ne prodajem flaširani zrak
Naiđoh na nešto zanimljivo o njemu, pa da podijelim...
Citat: | Tečni kiseonik je izvanredan preparat koji je svoju primenu našao u više od jednoj grani medicine, a to su: stomatologija, hirurgija i dermatologija. Statistički gledano, najširu primenu ima u kozmetici što je donekle i logično s obzirom na njegova neverovatna dejstva.
S obzirom da je koža najveći organ ljudskog tela ona zahteva i dosta nege. Mi već u našim ranim dvadesetim godinama počinjemo da primećujemo starenje kože, dok u četrdesetim i pedesetim godinama to već znatno više napreduje.
Nikada nije kasno za poboljšanje.
Naravno, sam proces starenja se ne može zaustaviti, ali se u značajnoj meri može smanjiti, odnosno vaša koža može izgledati mlađe uz odgovarajuću primenu pravih preparata kakav je i tečni kiseonik za lice. |
-> Link na originalni članak
Izašla mi reakcija na licu, neke bubuljice, kao neka vrsta alergije, pa se bacio malo u istraživanje na internetu. Jasno, prvo probat dezinficirat
Isplati li se kupovati to? Neko koristio? Ima li komentara? Dostupno je u ljekarnama, pa reko što košta da malo o tome na forumu popričamo prije kupovine.
|
_________________ Put putuje moj jaran, putujem i ja... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|