:: |
Autor |
Poruka |
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Je li moguce doziveti vrhunac bez seksa i bez dodirivanja polnih organa? Znaci, samo poljupcima, mazenjem, mozda saputanjem...
Je l' imate takvih iskustava?
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
mhm....ja iskreno nisam dozivela bas orgazam ali normalno je da se primim od poljubaca, dodira, saputanja, cak i pogleda, onog bezobraznog...
da dodam, ne znam da li je moguce, u mom slucaju nije, a bas bih volela da citam i tudja iskustva
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | Je li moguce doziveti vrhunac bez seksa i bez dodirivanja polnih organa? Znaci, samo poljupcima, mazenjem, mozda saputanjem... |
Uopšte ne kontam pitanje...
Ako devojku puno volim i ako mi je jaaako stalo do nje (onaj osećaj kada želiš da budete zajedno do smrti) onda je sasvim normalno će doći do uzbuđenja i erekcije, čak i ako je ona samo prisutna (npr. ako se niste dugo videli). Može to da se desi i kad razgovarate telefonom, na primer.
Sad, može se desiti da par stotina "kandidata" (spermatozoida) ode da vidi šta se to dešava (a da ne primetiš/osetiš). Ako devojka u takvim slučajevima slučajno takne erogenu zonu (mada i ne mora biti baš tamo) onda se može lako desiti i vrhunac... tj. "iznenadne potrebe za menjanjem gaća".
BTW, to je moje logičko razmišljanje - na svu sreću, nije lično iskustvo.
Mada... sve zavisi od toga koliko je osoba uspaljena i koliko lako se uzbudi. Različito je od osobe do osobe...
|
|
|
Đina Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 134 Mesto: U.K.
|
|
coco_bill je napisao/la sledeće: | jerotije je napisao/la sledeće: | Je li moguce doziveti vrhunac bez seksa i bez dodirivanja polnih organa? Znaci, samo poljupcima, mazenjem, mozda saputanjem... |
Uopšte ne kontam pitanje...
. |
Kako ne kontaš pitanje kad si fino odgovorio??
U mom slučaju nešto baš i nije to možda moguće, mogu da izludim i da doživim vrhunac brže ali ako dođe do kontakta.. a bez kontakta moguće, moguće..
|
_________________ "Poceo si sebe ozbiljno da shvatas, a publiku na patetiku da hvatas"
Rambo A. |
|
|
|
|
DimitrijeR Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Feb 2008 Poruke: 76
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | Je li moguce doziveti vrhunac bez seksa i bez dodirivanja polnih organa? Znaci, samo poljupcima, mazenjem, mozda saputanjem...
Je l' imate takvih iskustava? |
Doživeti ograzam bez dodira je apsolutno moguće najpouzdaniji dokaz
Tako da ni poljupci, meženje, šaputanje nisu potrebni, ali bi svakako pomogli i upotpunili taj neobičan doživljaj.
Iskustva, nažalost nemam ni u jednoj varijanti.
|
_________________ Of course you're not shy
You don't have to deny love
Hold me, thrill me, kiss me, kill me |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Nisam jos uspela to, al se mogu mnogooooo napaliti i od poljupca...a do kojeg je mazenja rec, ako je mazenje polnih organa onda da...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Nazalost nikad nisam dozivela orgazam ali sam bila jako jako jako blizu.. mozda je potrebno jos samo malo vise rada i truda
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | Je li moguce doziveti vrhunac bez seksa i bez dodirivanja polnih organa? Znaci, samo poljupcima, mazenjem, mozda saputanjem...
Je l' imate takvih iskustava? |
Moguće, da. Moguće je doživeti ga i 'u glavi' Bez ikakvog realnog, fizičkog kontakta, a da se manifestuje
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398
|
|
jednom je moja cura svrsila samo kad sam joj pricao(saputao)pricu i ljubio je lagano po vratu,a jednom je samo na dodir,zagrlio sam je celu i odjednom osetio da se trese......eh sta bih dao da ja tako mogu....nije fer:-(
|
_________________ Zivot je lep,samo ga treba gledati sa prave strane |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Jeste, morash da si "kerSHme" za to. Jbg, "kazhu" da je boja glasa odluchujuca, ako se "ide rechima u napad".
Mozhe, funkcionishe. Samo.... mora da ti se preda, da te zheli - da je zhelish.
Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti! |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
moguce je,iskusila moja devojka samo je potrebno da osoba bude opustena i da ti se sto kaze baraba potpuno preda
|
|
|
Boban2308 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 01 Apr 2008 Poruke: 93 Mesto: Arandjelovac
|
|
nepalim se od poljubca i dodira ali odgazam ne treba tu truda
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|