Fotografije služe tome da ovekoveče neki trenutak i zbog toga svi želimo da na njima izgledamo što bolje. Pročitajte nekoliko trikova kako da to i postignete.
Bliže se i maturske večeri i, osim što se svi trude da se za tu priliku ulepšaju, postoji i način da fotkama sa svojim društvom izgledate kao holivudska zvezda. Pritom, ne mislimo da to postignete tako što ćete ih obraditi u nekom programu.
Profesionalni fotograf sa desetogodišnjim iskustvom, Piter Harli, ima za vas nekoliko jednostavnih saveta, a najvažnija stvar na koju treba da obratite pažnju je brada.
Ako ne želite da na fotkama naglasite podbradak, postoji trik – blago nagnite glavu napred, a bradu spustite prema grudima. Ovaj savet važi samo onda kada vas fotografišu dok ste direktno llicem krenuti prema aparatu.
Pogledajte video i biće vam jasnije kako to sve izgleda, kao i kako da pozirate kada vam slikaju profil.
(MONDO)
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
edit
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
Poslednja prepravka: jellenadabogdakrepala datum Sre Maj 14, 2014 4:56 pm; ukupno izmenjena 1 put
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
ovo je za selfi manijake.... ove sto ih nema ko slikat...
pa sami sebe slikaju...po kupatilu
jbt ko da nikad nisu culi za "tripod ili tronozac-stalak za fotic"
zato ja ne vjerujem tim slikama nista...
samo kafa i rakija ..rucak i vecera dolaze u obzir...
da ja malo vidim izbliza svojim sken x zrakama koje emituju moja oba plavozelena okca o cemus e tu radi
a te fotke..pa to meteri svojoj mogu slati u inbox na raznim instant komunikatorima
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma