:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Ljubitelji piva sada su dobili i omiljenu poslasticu - lizalicu sa ukusom hmelja!
Ove lizalice za odrasle, koje su u ponudi sa tri različita ukusa piva, proizvela je kompanija "Lolifil" iz Ostina u Teksasu.
Prema pisanu američkih medija, ovo nije prva neobična ideja proizvođača slatkiša, s obzirom na to da je ista kompanija na tržištu već ponudila i lizalice sa ukusom vina ("kaberne", "sovinjon", "šardone" i "merlo"), kao i lizalice sa ukusima amareta i burbona.
Takođe, ova kompanija u svoju ponudu za najmlađe uvrstila je i specijalne lizalice sa ukusom majčinog mleka.
(MONDO/Tanjug)
|
|
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
kakva glupost.... kao i one el-cigare...
kako ljudi ne kapiraju da nije to to...
jbt pa ja mogu da zivim na energertskim plocicama...u kojima se nalaze i vitamini..i proteini i ugljikohidrati i minerali...i sve sto je potrebno za zivot..i da samo pijem vodu...
ali nije to to... nije to bit...zivota...
ja hocu i da popijem ..i da se napijem i da lumpujem..da pojedem...da zapalim...
da se smejem...da budalesem...da se zabavljam i da se ljubim
da uzivam u svemu sto radim
ne zanima me nista sto je instant..
ako nije instant srecka sa nekim dobiitkom...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|