:: |
Autor |
Poruka |
Wizard Prijatelj foruma

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Feb 2005 Poruke: 4234 Mesto: IbiZZa

|
|
PROKUPLJE - Pred opštinskim sudijom za prekršaje počelo je suđenje Miodragu Troteru iz Nove Božurne. Protiv njega je Ministarstvo nauke i zaštite životne sredine podnelo prijavu zbog toga što je iz svog bunara izvadio 31 smuka.
Po Troterovom tvrđenju, gmizavci su uglavnom bili mrtvi, a prema navodima prijave on je odgovoran za uništavanje životinja koje su pod zaštitom zakona i narušavanja ekološke ravnoteže.
U dosadašnjem toku postupka saslušani su svedoci koji su potvrdili Troterove navode da su zmije već bile mrtve i da su zapušile odvod vode koja se koristi za pojenje stoke.
- Zmije, koje su zimovale u kamenom ozidanom bunaru, zbog naglog topljenja snega su se udavile. Kada sam 24. februara sa komšijom otvorio poklopac, izvadio sam smukove i očistio bunar. Zmije sam okačio na žicu između dva drveta da ih kučići ne bi raznosili po selu. Inspekcija je stigla posle 15 dana, strpala ih u džakove, a meni uručila prekršajnu prijavu - izjavio je Miodrag Troter, priznajući da nije imao pojma da su smukovi pod zaštitom.
U daljem toku ovog nesvakidašnjeg postupka svoj iskaz trebalo bi da daju i predstavnici nadležne Inspekcije za zaštitu životne sredine.
|
|
|
|
|
 |
margaux Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8

|
|
Zar i toga ima. Such a scandalous thing.
dAdA
|
|
|
|
|
 |
zefir Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 24 Maj 2005 Poruke: 18

|
|
treba coveku verovati moguce da je doslo do izumiranja samih zivotinja
|
|
|
|
|
 |
bitanga no1 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 48
Datum registracije: 06 Jun 2005 Poruke: 4

|
|
cisto sumnjam meni izgleda kao profesionalni smuko killer :lol:
|
|
|
|
|
 |
bojan_11 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 14 Jun 2005 Poruke: 11

|
|
covek je morao da ocisti bunar nije on kriv sto su zmije bile u bunaru
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|