Jedan Amerikanac proslavio je rođendan na veoma neobičan način, zahvaljujući tome što se lako napije i ima "lude" ortake.
Džoš Pejler Lin teško će zaboraviti proslavu svog nedavnog rođendana. On se napio sa drugarima u jednom klubu, i što se njega tiče, narednih nekoliko sati su "crna rupa".
Z a to vreme, Džošovi drugari su ga spakovali u auto, zatim dovezli do aerodroma, uplatili mu skok iz aviona i ubacili ga u avion. Siroti slavljenik osvestio se tek kada ga je po licu "opalio" vazduh, a tada je već iskočio, naravno u pratnji stručnog "skakača".
Lin je na svom YouTube kanalu napisao kraći opis "proslave".
"Potpisao sam saglasnost drugovima pre neki dan, i nisu mi dozvolili da pročitam sa čime se to slažem, samo sam znao da mi spremaju neku ludost. Užasno se plašim visine, i nikada nisam ni pomislio da skočim iz aviona. Stavili su mi čepiće u uši da ne bih čuo buku aviona", napisao je on.
Pogledajte rođendan od kojeg zastaje dah, ili bolje rečeno, nastaje knedla u grlu.
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma