:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Da li žene vole igranje seksi uloga, šta je važno kada planirate sastanak... pročitajte seksi savete australijske glumice Niki Vilen.
Koristite više usta od palca
"Nemoj da mi pišeš poruku, zovi me," kaže Vilenova. "Nije lično kada nekome pišete poruku da je zovete da izađe." Pokažite više incijative i ulaganja. "Ako vas neka devojka zanima, zašto ne biste želeli da pričate sa njom?"
Napravi plan
"Stvarno nije važno šta je tema izlaska. To može biti nešto ekstremno kao što je izlet privatnim avionom na neko posebno mesto ili samo običan obrok. Ono što je u stvari važno jeste da je muškarac organizovan - ako ima plan, započne ga, preuzme kontrolu, i vodi, to je ono što je seksi", piše MH.
Pomerajte granice
Da li žene vole igranje uloga? "Ako nekoga volite, ne postoje granice za to šta možete da radite zajedno. Ako to stanje uma možete da podelite sa kim god da ste, možete se obući kao bilo ko."
Neka se oseti posebnom
Vilenova se preko ušiju zaljubila u momka koji joj je rekao da voli tri male pege na njenom vratu. "Nisam čak ni znala da ih imam," rekla je. "Jako mi se dopalo da je on to zapazio." Ako obožavate njene jedinstvene detalje, žena će se osetiti obožavanom.
(MONDO)
|
|
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
eto vidis ti...a cure uglavnom bash vole da se dopisuju....i ne vole da pricaju preko fona...
posebno kada se radi o "vrucim temamam i pricicama"
koji muskarac - normalan ...vise voli da kucka i nabada i bocka slovca i tipkice po fonu
nego da prica...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|