:: |
Autor |
Poruka |
cezar1071944 Glas mog anđela
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
|
|
Sonja Zekić je najlepša prirodna žena na svetu
Američki portal voli cure iz Bosne
Lepa i bez foto šopa
Američki portal "Beautiful Women Pedia" proglasio je Bosanku Sonju Zekić (26) najlepšom prirodnom ženom na svetu za 2013. godinu.
Sonja, koja je poreklom iz Žepča, se od 18. godine bavi modelingom, a već nekoliko godina živi u Sarajevu, gde je završila Ekonomski fakultet i radi u struci. Dosad se pojavljivala u nekoliko muzičkih spotova, a prošle je godine ostvarila značajan uspeh na takmičenju "Gentleman's Choicea", na kojem je njen profil sa fotografijama pogledan više od pet miliona puta.
Američki portal je za Sonju napisao da je ona odličan primjer lepe i prirodne devojke, piše sarajevski portal Klix.ba.
Podsetimo, isti portal je još jednu devojku iz BiH, Aidu Đapo, u drugom izboru proglasio najlepšom ženom sveta za ovu godinu.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|