:: |
Autor |
Poruka |
cezar1071944 Glas mog anđela
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
|
|
Večera u vazduhu
Restoran u vazduhu, na visini od 50 metara, nudi mogućnost nezaboravnog iskustva…
Ovaj fantastični restoran nalazi se u Belgiji i predstavlja pravu atrakciju. Okupljanje sa prijateljima, organizovanje koktela ili možda poslovnog sastanka na ovom neobičnom “čardaku”, sigurno bi svim prisutnima pružilo magičan trenutak.
Uživanje uz zalazak sunca i zvuk violine, sigurno će doživljaj učiniti nezaboravnim. Ponuda restorana je veoma raskošna i nudi vrhunski užitak.
Organizator restorana može obezbediti razne vrste zabava, kao što je Kan-Kan plesačica, DJ ili možda krupije, koji će poker igru začiniti svojom profesionalnošću.
Kapacitet restorana je 22 osobe. Stolovi i stolice su specijalno dizajnirane i svaki gost je vezan pojasom.
Užitak je vredan 10.000 eura.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|