:: |
Autor |
Poruka |
cezar1071944 Glas mog anđela
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
|
|
Muškarci se loše osećaju pored partnerki koje su uspešnije od njih
Muškarci se loše osećaju pored partnerki koje su uspešnije od njih
, pokazalo je najnovije istraživanje koje je uspelo da poveže podsvesno muško samopoštovanje sa (ne)uspesma njihovih partnerki.
Muškarci se podsvesno osećaju gore kad njihova partnerka uživa u uspehu na poslovnom planu nego kad ona doživi neuspeh, dok na žensko samopoštovanje istovremeno ne utiče uspeh ili neuspeh njihovih partnera.
Stvar je u tome, objašnjava autor ovog istraživanja, što muškarci uspeh svojih partnerki automatski smatraju svojim neuspehom, čak i kad te dve stvari nisu direktno povezane.
Stoga, bez obzira je li njihova partnerka od njih bolja na društvenoj, poslovnoj ili intelektualnoj sredini, muškarci će se osećati lošije ako je njihova partnerka u bilo čemu bolja od njih.
Žene se, s druge strane, osećaju dobro kad njihov partner uspe u nečemu.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|