:: |
Autor |
Poruka |
cezar1071944 Glas mog anđela
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
|
|
Manje lažite, bićete zdraviji!
Što manje budete lagali to ćete biti zdraviji i nećete biti pod stresom, rezultati su najnovijih istraživanja. Studija, koja je rađena na Univerzitetu Notr Dam u Americi, pokazala je da prosečni Amerikanac laže 11 puta na dan, a najčešće kako bi se izbavio iz nekih neprijatnih situacija.
Istvremeno, istraživanje je pokazalo da su se oni koji su ređe lagali osećali bolje i bili manje skloni raznim zdravstvenim problemima.
Istraživači su od ispitanika zahtevali da ne lažu punih 10 nedelja kako bi pratili na koji način se njihovo zdravlje menja. Prehlade i kašalj je gotovo nestao za vreme studije, a i nivo stresa je bio znatno manji.
Vodeći naučnik Anita Keli, napominje da kada sledeći put budete imali priliku da slažete za neku sitnicu, nemojte to uraditi nego radije recite istinu. Vaše zdravlje će vam biti zahvalno na tome.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|