:: |
Autor |
Poruka |
ALEEX Upozorenja: 1 od 3 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 375 Mesto: iza 7 mora,brda itd....
|
|
Da li neko moze da mi napise karakteristike ova tri motora MZ 251,MZ ETZ 251 i MT ETZ 150?
|
_________________ Ako hoces da te svi mrze, reci svakome ko je ko. |
|
|
|
|
markoplazincic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 25 Okt 2007 Poruke: 34 Mesto: Arilje
|
|
nevalja ti ni jedan, bolje nadji neki stariji japanski, cena je od prilike ista. Dobar MZ ne moze bez 700e. MZ 251 ima 30 konja, ali je dvotaktni sto mu daje solidnu zustrinu. Katastrofa koliko je ne stabilan!!!!!
|
_________________ I belive I can fly!!!!! |
|
|
|
|
David 1986 -Pežo boy-
|
Datum registracije: 20 Mar 2007 Poruke: 8430
|
|
markoplazincic je napisao/la sledeće: | Katastrofa koliko je ne stabilan!!!!! |
to ti i ja mogu reć,al valjda znaš i sam
|
|
|
|
|
|
trriper Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 568 Mesto: Izgubljen negde daleko...
|
|
Ljudi, za pocetnike su najbolji MZ ili JAWA. Nisu nesto jaki, a kad naucis da vozis cvaju, cetvorotaktna masina nije nikakav problem. Da su nepouzdani jesu, al meni je cale automehanicar pa se na to ne obazirem...
Ako nekom pocetniku das starog japanca koji je jeftin (GS 750, CBX 750, Z 750, koji su najjeftiniji) taj verovatno nece nauciti da vozi. Sesti odma na 80+ konjskih snaga nije dobra ideja...
Moja preporuka je MZ ETZ 251. Dosta je pouzdan, 250ccm, 25KS na 5500o/min, maksimalna brzina oko 140km/h vazdusno hladjenje, 5 brzina, disk napred, dobos nazad, trosi oko 5-6 l/100km, generalna kosta oko 50e...
|
_________________ Love is a razor and I walked the line on that silver blade... |
|
|
|
|
Bobak_BL * Domaci Lazov *
|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
|
|
Ljudi, za pocetnike su najbolji MZ ili JAWA
....................
jesu da se skrljaju...
ja veceg i opasnijeg smeca... od jawe... nisam niti vozio ni vidio...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti.... |
|
|
|
|
982MAKA Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jan 2011 Poruke: 2
|
|
Vozim motore godinama , najbolje je poceti sa nekim skuterom maxsimalno 125 cm3 .
Kada se stekne rutina i stabilnost, uzeti neki laksi Japanac poput Suzukija GS500
http://p1.bikepics.com/2008/07/09/bikepics-1347883-full.jpg
Lak okretan i lak za voznju .
I polako bar 6 meseci jer obicno u to vreme najvise padaju ... Oslobode se prerano
I jos nesto motori su jedni od naj jeftinijih u svojoj kategoriji a izuzetni su.......
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|