:: |
Autor |
Poruka |
cezar1071944 Glas mog anđela
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
|
|
Napravljena najskuplja torba na svetu!
Čuvena kuća "Mouawad", koja dizajnira nakit, napravila je torbu koja vredi neverovatnih 3,8 miliona dolara.
Torba po imenu "1001 noć" čuvene kuće "Mouawad" iz Dubaija je svakako fascinirala ceo svet kako svojim izgledom tako i svojom cenom. Najskuplja torba] je napravljena u obliku srca od 18-karatnog zlata, a obložena je sa više od četiri i po hiljade dijamanata svih boja.[/B
Ovo "dizajnersko čudo" [B]delo je deset umetnika koji su je ručno pravili čak četiri meseca, a trenutno postoji samo jedan primerak ovog modnog asesoara.
Žene širom sveta za "torbu nad torbama" smatraju famoznu Hermesovu "Birkinku" koja je postala i pravi statusni simbol, za koju su pripadnice lepšeg pola spremne da čekaju i po godinu dana. Da li će nova torbica po imenu "1001 noć" postati novi statusni simbol pitanje je?
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|