:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Medved težak 63 kilograma došetao je u dvorište jednog imanja u Kaliforniji i osvežio se u bazenu pre nego što su stigli lovočuvari koji su ga uspavali i vratili u divljinu, prenosi Beta. Ženka medveda se pojavila u nedelju posle podne, u dvorištu Porter ranča, u dolini San Fernando, lupala po vratima i prozorima, a onda se prskala vodom iz bazena, izjavio je portparol vatrogasaca Brajan Hamfri. Vlasnica imanja Marjam Salahel naredila je deci da izađu iz bazena čim se medved pojavio na vidiku, zabarikadirala se u kući i pozvala pomoć. „Moj pas je počeo snažno da laje. Izašla sam da vidim šta se događa - i videla medveda u dvorištu, ispričala je ona. (Glas javnosti)
|
|
 |
mmilan80 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 24 Apr 2005 Poruke: 10 Mesto: nis

|
|
Pa on je samo hteo, kucajuci na vrata i prozore, da trazi odobrenje od vlasnice bazena da se malo okupa. Posto nje nije bilo, sam se posluzio...
Medved od 63kg je mladunce...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|