www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Tijance i njenih 1500 postova :)
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 27, 2005 7:09 am    Naslov poruke: Tijance i njenih 1500 postova :) Na vrh strane Na dno strane

Zaista ne znam kako se niko nije setio da otvori cestitku za tebe, ali ja te slabo citam, pa se jedino tako mogu iskupiti! Embarassed

Nadam se da ces mi oprostiti?!

U svakom slucaj, svaka ti cast na postignutem i samo se dalje sa nama druzi dok mozes i dok imas volju! Wink

Drago vidjen si gost u mojoj Pricaonici, na igricama i od sinoc i u "UjMuD" pa nastavi sa varnicama koje iza sebe ostavljas! Laughing

Sve cestitke od mene... samo tako dalje...!

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 39

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 27, 2005 7:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Posle ovako lepog otvaranja cestitke mog dragog prijatelja Jugovica mogu samo da se nadovezem na ovo i da ti pozelim sve najboljem u daljem radu i nadam se da ces i dalje biti veran clan domaceg ...

Toliko od mene i zelim i ja ujedno da se izvinem i u moje ime zbog toga sto je cestitka za tebe otvorena uz malo zakasnjenje ... ali kao sto kazu " nikad nije kasno "

Pozdrav i jos jednom cestitam

*jovance*
Veštica
Veštica

Godine: 38

Datum registracije: 21 Feb 2005
Mesto: los angeles, socal

usa.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 27, 2005 9:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ja se nadovezujem na cestitke.......Tijance sve najbolje ti zelim, i dugo ostani sa nama..........Pozdrav Razz

sekula_au
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Datum registracije: 28 Apr 2004
Mesto: adelaide australija/subotica srbija

australia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 27, 2005 9:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i od mene cestitka tina samo tako nastavi

lovegoddess
Veštica
Veštica

Godine: 43

Datum registracije: 24 Feb 2005
Mesto: Hidden island...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 27, 2005 2:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitkice i od mene...svaka cast...

jelena_ns
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 12 Dec 2004
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 27, 2005 2:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pridruzujem se cestitkama

tijance1984
Šef kuhinje veca kuvarica
Šef kuhinje veca kuvarica

Godine: 40

Datum registracije: 25 Mar 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 27, 2005 2:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Joj Shocked ,puno vam hvala na ovome....bas ste me iznenadili Embarassed
Hvala svima!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

sonjica
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 16 Jan 2005
Mesto: ispod palme na obali mora

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 01, 2005 3:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam i ja!!!

Bravo Razz

Daca
~Žena Sanjicinog švalera~
~Žena Sanjicinog švalera~

Godine: 51

Datum registracije: 16 Apr 2004
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 01, 2005 5:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam Very Happy Very Happy Very Happy

Charmed
Malo ~ mače ~
Malo ~ mače ~

Datum registracije: 03 Avg 2004
Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 01, 2005 5:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitke i od mene ja po obicaju nesto u zadnje vreme kasnim svuda Embarassed

boban11
Upozorenja: 2 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 03 Mar 2005
Mesto: Gradiska

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 02, 2005 10:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo mi se svidja Jugo, svi cestitamo samo na okruglim hiljadama, pa i hiljada i po je uspijeh.
Sve cestitke od mene

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Tijance i njenih 1500 postova :) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon