:: |
Autor |
Poruka |
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
ma nisam ni sumnjala da ce cuvar ujmuda doci na drugi kat! cestitam gigi!!!!!! :wav: :wav: :wav: :wav: :71: :71: :69: :69: :69: daj sad malo ti casti ....hihi
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu
Poslednja prepravka: zilika datum Čet Maj 26, 2005 12:39 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
jelena_ns Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 12 Dec 2004 Poruke: 3849 Mesto: Novi Sad
|
|
cestitke i od mene
|
_________________ "Varoši ima, što da grešim dušu, boljih i lepših al’ samo jedna je, shvaćaš, varoš u koju se vraćaš!" |
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
E hvala Zili na lepim cestitkama i zeljama....postajesh mi prava drugarica... ...a cast stize......
Jecoooo, novosadjanko moja...hvala na cestitkama....
|
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
GiGi .. majstore .. eto i tebe na drugi sprat .. sta da ti kazem osim da samo tako nastavis i da mi je drago sto si na sajtu a to sto si co-predsednik UjMuD-a , to je vec druga pricha ...
Cestitam care jos jednom
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Evo cast od mene, da se nekaze ,,aa od kumaaaa...televizor....sa daljinskim''..... ......Moje najomiljenije pice za sve dobre ljude ovde..
@Boky, hvala drugar na lepim recima, nadam se da cemo se i dalje druziti...... ........
|
|
|
|
|
|
vecadok Prijatelj foruma
|
Godine: 56
Datum registracije: 06 Nov 2003 Poruke: 7276 Mesto: Beograd
|
|
o, podpredsedniče, nećemo te menjati
jer si tako vredan i zabavan
a naročito ne jer točiš ovako dobro pivo
Cmokić i čestitke
od :196: i :476:, koji nikad ne spava
|
_________________ Tražeći sebe naišla sam na tebe...
i potpuno se izgubila!
...ali dobar san će biti lek na dar! |
|
|
|
|
sekula_au Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
cesitam i ja ti gigi svaka cast sad idi za 3hiljaditi post
|
|
|
|
|
|
*jovance* Veštica
|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Feb 2005 Poruke: 1952 Mesto: los angeles, socal
|
|
Cestitam Gigi od srca. Ne samo da si super drug, nego odlican. Strasno te cenim, i drago mi je da se druzimo na domacem. Uvek se lepo ispricamo u Jugovic pricaonici....pravo si srce. Jos jedan mali komentar..........znam da volis Kemala Malovcica i Halida Besica - samo cu reci SVAKA TI CAST, znas sta valja. hehe
Inace zelim ti sve najbolje, i da ostanes sa nama dugo, dugo, dugo i da se jos cesce druzimo i jos bolje upoznamo.
|
|
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Gigi sta da ti kazem?! Svaka ti cast...
U zadnje vreme si mi postao izuzetno drag i zato si moj co-predsednik...
Strava si lik i oziveo si moju pricaonicu i nas klub...
Hvala ti za sve, ostani kakav jesi, druzi se dalje sa nama i nedaj se brate!
Samo za tebe... 8)
|
|
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
|
|
Ehhh... .....cekajte sad da se malo oporavim od ovoliko cestitki i komplimenata...... ...e sad lepo ovako.........
@Vecoo, hvala na ovako toploj i iskrenoj cestitki. .Ma ja to pivo uvek pijem! . Uvek sam cenio misljenje doktorice....
@Sekula..hvala na cestitki, ali trudicu se i na treci sprat da se popnem...
@Jovance tvoje su cestitke od srca primljene k srcu. ..Drago mi je da me cenish....nadam se da ce mo se josh blize upoznati....
Hvala svima!!
|
|
|
Nightmare Odomaćeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 26 Feb 2005 Poruke: 2933
|
|
Bravo Gigi legendo. Samo nastavi tako. I dalje budi domisljat kao do sada i naravno odlucan kada je u pitanju odbrana teritorije, suvereniteta i integriteta UjMud-a
|
_________________ The sun is the same in a relative way but you're older, Shorter of breath and one day closer to death. |
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
|
|
@Jugovic....hvala brate na lepim recima, i ti si sve to samo duplo bolji...
@N.Morice.....ma ti si legenda, kad bih ja mogao samo zagorcavati zivot Veca u snu, ali tu privilegiju samo ti imas....hvala na lepim cestitkama, a dok je mene UjMud ce da bidne branjen...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|