www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Bipolarni poremecaj
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
makarenamix
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 06 Jun 2010

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 04, 2013 8:04 pm    Naslov poruke: Bipolarni poremecaj Na vrh strane Na dno strane

Zdravo svima.Zelela bih da ako neko nesto zna o ovome sto cu pitati posalje svoj komentar.Lecim se od oktobra 2012.godine pod dijagnozom depresija.Pila sam tritico retard mesec dana,a onda sam prekinula i od novembra sam pila samo seroxat.Pre mesec dana sam prestala da ga pijem,jer se odlicno osecam.Izasla sam iz teske minus faze i sad sam u takozvanoj plus fazi,s tim sto drugi oko mene primecuju moj plus drugacije nego sto ga ja dozivljavam.Iz straha da se ne vratim u minusnu fazu,jer mi se to vec jednom desilo,doktor je ustanovio da sam imala takozvanu bipolarnu depresiju i preporucio da odmah pocne sa terapijom litijum karbonat od 300mg.Prva tri dana sam pila po jednu,a evo od danas po dve,i tako do kontrole za 15 dana kada moram odneti nalaz litijuma u krvi.Ako je neko koristio ove kapsule,a ja trenutno pijem tablete jer kapsule nisam uspela da nadjem,neka posalje svoj komentar.Hvala.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> Bipolarni poremecaj Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon