:: |
Autor |
Poruka |
makarenamix Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 06 Jun 2010 Poruke: 1
|
|
Zdravo svima.Zelela bih da ako neko nesto zna o ovome sto cu pitati posalje svoj komentar.Lecim se od oktobra 2012.godine pod dijagnozom depresija.Pila sam tritico retard mesec dana,a onda sam prekinula i od novembra sam pila samo seroxat.Pre mesec dana sam prestala da ga pijem,jer se odlicno osecam.Izasla sam iz teske minus faze i sad sam u takozvanoj plus fazi,s tim sto drugi oko mene primecuju moj plus drugacije nego sto ga ja dozivljavam.Iz straha da se ne vratim u minusnu fazu,jer mi se to vec jednom desilo,doktor je ustanovio da sam imala takozvanu bipolarnu depresiju i preporucio da odmah pocne sa terapijom litijum karbonat od 300mg.Prva tri dana sam pila po jednu,a evo od danas po dve,i tako do kontrole za 15 dana kada moram odneti nalaz litijuma u krvi.Ako je neko koristio ove kapsule,a ja trenutno pijem tablete jer kapsule nisam uspela da nadjem,neka posalje svoj komentar.Hvala.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|