:: |
Autor |
Poruka |
miljanjt26 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 01 Avg 2007 Poruke: 1
|
|
Na utakmici jos prosle godine, mislim da je bilo u oktobru, desio se neki duel gdje mi je lijeva noga bila stajna, a desnom sam isao na loptu, tako da me je protivnik pokupio po lijevoj nozi i tu se desilo neko istegnuce(ili nesto gore), morao sam napustiti igru... 2 sedmice nisam mogao trcati, onda sam lagano poceo, i nastavio sa fudbalom za neke jos 2 sedmice, medjutim svaki put posle nekog jaceg duela ili suta, ponovo dodje do istegnuca i bola, 2 dana nakon utakmice ne mogu normalno da hodam, neki kazu da je prepona, neki da je primicac, ali nevjerovatno je da to vucem vec pola godine, iako sam napravio pauzu preko zime 3 mjeseca, ako neko ima neku sugestiju, ili iskustva sa slicnom povredom, neka odgovori, hvala unaprijed.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|