:: |
Autor |
Poruka |
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
E ovako dragi prijatelju .. da ti kao jedna osoba koja te veoma postuje i ceni pozelim sve najbolje u daljem radu na ovome sajtu .. a ovih 14000 poruka .. ma sta je to za tebe .. za ovo kratko vreme koje provodim na ovome sajtu, jedna si od osoba koja mi je usla u srce kao neko ko je meni veoma slican po osobinama, prichi i tako time.
Kao sto sam ti i rekao .. kad god ti treba savet .. uvek, ali UVEK mozes meni da se obratis za bilo sta. Znam da sam mladji od tebe ali nekad je dobro i poslusati mladje da ne starije ..
Nadam da se da ce ovo nase druzenje jos dugo da traje i da cemo jedan drugome pomagati kao i do sad ..
Hvala ti na svemu druze i cestitam ti od srca na 14000 poruka na ovome sajtu.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Velike srdacne, i od srca cestitke pravom UjMud-ovcu........BRAVO STARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samo napred, bar jos ovoliko da nam napises..........
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
"Jugo jugo rodna grudo"?? Zar ne bese ono "Jugo jugo *ebe dugo... svabo svabo *ebe slabo?? ... salim se...
E Boky brate... hvala ti na predivinim recima i pogotovo za vreme koje si odvojio da nadjes prave reci. Za savete i nase druzenje necu puno reci da gubim, sam najbolje znas na cemu smo!!
Sad neka bude ovih 14,000 a u buduce vreme ce Munja drasticno da smanji tu brzinu a i bice vreme kad Jugu nece dugo biti na sajtu, ali mislim da ce se to preziveti nekako!
Drugi put slobodno pisi slova u normalnoj velicini, nemoj da mislis da nisam provalio da ti je cilj bio da na vise lici!
....
Gigi druze, hvala i tebi na lepim recima... sad si co-predsednik i bas si se brzo uhodao u taj posao i imam poverenje u tebe!
|
|
|
|
|
|
*jovance* Veštica
|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Feb 2005 Poruke: 1952 Mesto: los angeles, socal
|
|
E pa bato kad pre se ti popeo ovde......c,c,c,c - neverovatno......
Ma svaka ti cast. Necu puno da piskaram jer sve vec znas, ali ovo cu ti reci...._ Najbolji si i volim te najvise na svetu.....Eh da je u ovom svetu samo malo vise ljudi kao ti, ma zivot bi nam bio fenomenalan. LJubim te i pozdravljam, zelim ti sve najbolje i jedva cekam da te vidim u Kg-u.
Tvoja Sekica
|
|
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Jugic,sve cestitke od mene,da sad pisem nesto bilo bi suvisno,ostani nam uvek,ali uvek takav veseo i raspolozen za drustvo,i ostani takav kakav si.Velika cmoka od mene :redlips2: pa mozda se i vidimo na leto
:wav: :greenjumpers:
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
Nightmare Odomaćeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 26 Feb 2005 Poruke: 2933
|
|
Bravo Jugo. Samo pici dalje. Sad je vreme da zaokruzis cifru. Daj tih 15 sto pre!
|
_________________ The sun is the same in a relative way but you're older, Shorter of breath and one day closer to death. |
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
ijao opet me stavljas na muke da pisem.....
a sta da ti nesto novo kazem kad sve znas.....
ljubnem ja tebe puno za sav ovaj trud koji ulazes ovde....i za cinjenicu da si takav kakav si...ne menjaj se....
..nedostajaces nam da znas.....(znam da znas)
:redlips2:
|
|
|
sekula_au Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
za mog batka za 14 hiljaditi post
ovo mu dajem
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
cestitam jugo! ne bi da te hvalim,uobrazit ces se!
:wav: :wav: :wav: :71: :71: i jedan veliki za tebe :redlips:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
ELENA VUKOVIC Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 24 Okt 2004 Poruke: 1006 Mesto: Zlatna Sredina
|
|
Salence svaka ti cast na velikoj brojci postova.Cestitam ti od sveg srca i zelim da nas jos dosta dugo uveseljavas svojim porukicama.Veoma mi je drago da neko kao ti moderira sajt i odusevljena sam tvojom iskrenoscu i ljubaznoscu. Jos mogu dodati da sam veoma srecna da imam takvog coveka za prijatelja. I Sale samo nastavi tako dalje .Super si.
|
|
|
|
|
|
Wizard Prijatelj foruma
|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Feb 2005 Poruke: 4234 Mesto: IbiZZa
|
|
Kumeeeeeeee ...sta reciiiiiii...ja kasnim jer ne mogu da te stignem...covece odmori malo...nemam ja vremena da pisem svaki cas cestitke...
xexexexe....
ajde kume ziveli pa da udvostrucis za pocetak...nego kume zove te ova mala da te nesto pita...na private ako mozes samo na sekund
|
|
|
|
|
|
vecadok Prijatelj foruma
|
Godine: 56
Datum registracije: 06 Nov 2003 Poruke: 7276 Mesto: Beograd
|
|
Sine jedini,
znala je mama da ima pametnicu i vrednicu
ali ovakvu
Želimo ti da nam budeš uvek ovako vredan,
da svojom mudrošću učiš i mnoge starije od sebe,
da i dalje osvajaš devojčice svojim šarmom
razbacanim po ovom sajtu kao konfete....
Svaka čast, jedinstveni naš dečače
tata i ja se ponosimo što te imamo
|
_________________ Tražeći sebe naišla sam na tebe...
i potpuno se izgubila!
...ali dobar san će biti lek na dar! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|