:: |
Autor |
Poruka |
vuk8 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Mar 2013 Poruke: 2
|
|
Pretpostavljam da je već bilo prepiski na ovu temu.
Pokušavao sam da skupim ove pesme, ali sve što sam našao je ili očajnog kvaliteta ili sa youtubea.
Da li je uopšte moguće doći do ovih pesama pošto deluje kao da su u zemlju propale?
Hvala unapred
[Edit by Raziel@Nosgoth: Premesteno iz ~ Fontane želja ~ i promenjen naslov teme.]
|
|
|
|
|
|
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא
|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...
|
|
Prvo, dobrodosao u ovaj deo foruma sajta www.domaci.de !
Za pesme kojima ne znas naziv ili izvodjaca tu je tema Tražim naziv DOMAĆE pesme ili izvođača.... Kada saznas ko i sta je u pitanju, mozes se ovde obratiti clanovima za pomoc oko nalazenja pesama/albuma. Neophodno je i da u svojoj sledecoj poruci u ovoj temi ostavis svoju elektronsku adresu (email) na koje ce ti trazena pesma/album biti poslata.
Toliko od mene za sada, pozdrav vuk8!
|
Poslednja prepravka: Raziel@Nosgoth datum Uto Mar 05, 2013 8:58 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
vuk8 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Mar 2013 Poruke: 2
|
|
Hvala na dobrodošlici
Znam nazive nekih od ovih pesama.
Npr Zemlja - pevaju Delča, Ana Stanić, Ivana Negativ, Era iz Vampira, Bebi dol.
Ima i pesma koju pevaju Gru, 357, CYA i ostali.
Ove pesme postoje na Youtube-u, ali je zvuk katastrofalan pa se nadam da neko možda ima to snimljeno.
Naravno znam da ima još nekih pesama, ali trenutno ne mogu baš da se setim svih. U međuvremenu sam saznao da se kompilacija zove: "Pesma nas je održala" i trebalo bi da postoje bar dve kasete/CD-a
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nema problema, samo ostavi adresu na koju ti clanovi mogu proslediti pesme koje trazis. Ako ih neko ima, sigurno ce ti ih poslati.
|
|
|
Stivi_pg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 06 Jun 2006 Poruke: 1
|
|
da nije dodato sad
|
_________________ SK |
|
|
|
|
|
|
|
Stivi_pg je napisao/la sledeće: | da nije dodato sad |
Ako mislis na pesme, ovo je tema u kojoj clanovi medjusobno razmenjuju muziku, medjutim buduci da clan cija je ova tema nije ostavio adresu - niko mu nije ni odgovorio.
Ukoliko zelis, mozes otvoriti sebi ovakvu temu, ali obavezno ostavi adresu na koju ti clanovi mogu poslati trazene pesme.
Pozdrav!
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|