:: |
Autor |
Poruka |
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
|
|
Ćaos!
Pre par nedelja javio mi se problem sa puštanjem pesmica na youtube-u. Naime, pesma se normalno očita, ali pri reprodukciji počne da secka, tj. da prekida. To mi se dešava samo u Chrome-u. U Operi normalno pušta. I recimo kad hoću da gledam neki film online, pokazuje kako nemam instaliran flash player, a imam.
Nije problem da počnem da koristim Operu, ali volela bih da znam šta može da pravi taj problemčić u Chrome-u.
Ako je neko ima neki sličan problemčić i uspeo da ga reši, molim da mi kaže rešenje.
Unapred hvala!
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Znaci da je do Chrom-a.
Probaj da izbacis chrom pa opet da ubacis zadnju tj. najnoviju verziju sto imaju.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
|
|
Probala i to. Neće. Čak sam probala i da instaliram stariju verziju flash player-a, ali neće. Bude još gore. Ne znam šta mu bi.
|
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
Ne znam da li ti je jos to aktuelno, proslo je prilicno vremena... Elem, problem je sto browser i flash player nisu kompatibilni, desavalo se meni cesto ove godine na racunarima koje sam sredjivao... Ja sam to resavao tako sto sam instalirao stariju verziju browser-a (Firefox je u pitanju, jer ja preferiram taj browser ), i nalazio stariju verziju flash player-a, zaboravio sam koja je bila... Mada, neke stvari ne mozes da otvoris sa starijom verzijom , ali bar youtube nije seckao... E sada sto se tice tvog Chroma - pretpostavljam da bi se isto to moglo primeniti, starija verzija Chroma i Flash playera, neka verzija oba od prosle godine, kada se ti problemi nisu javljali...
P.S. Moras i browser i flash player da promenis, ne mozes samo jedno...
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|