:: |
Autor |
Poruka |
Wizard Prijatelj foruma
|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Feb 2005 Poruke: 4234 Mesto: IbiZZa
|
|
Recepti i nastaju raznim eksperimentisanjima....
Nebi bilo lose da se ovde ubaci par recepata koji su ili originalni ili kombinacija raznoraznih drugih
Ali samo nesto sto ste sami probali i eksperimentisali...
nesto originalno
Ono sto vam je uspelo neko ce to lepo probati i iskoristit,a ono sto nije licilo ni na sta to ce ljudi znati da i ne probaju...
pa da vas cujem...i nadam se naucim nesto novo...
|
|
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
evo ja cu poceti svojom krompir salatom....
nikad se ne pridrzavam odredjenih mera znaci spremam sve od oka i od prilike....
skuvam krompir...skuvam jaja....iseckam mladi crni luk...svez persun...a zatim seckam krompir na kolutice ubacujem redom iseckana jaja...luk i presun...ubacim malo soli i bibera...sirce i zejtin i sve dobro promesam....
i to je to.....
|
|
|
kruno10 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 10
|
|
Ja svaki put eksperimentiram i za čudo većinu puta ispadne ukusno
|
|
|
|
|
|
zola89 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 05 Jun 2005 Poruke: 22 Mesto: Beograd
|
|
ja obozavam da eksprimentisem, pogotovu sa zacinima
majoran +ruzmarin= najbolja mediteranska kombinacija zacina
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
pokusala sam ja da eksperimentisem i napravim jelo sa pilecim filetama, slaninom, pavlakom i jajima....meni se nije svidelo iako su svi oko mene odusevljeno jeli..bilo je prejako za moj ukus
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
Ja sam eksperimentisala sa slanim palacinkama...kada bi me neko pitao da mu dam recept..ne bih znala da mu kazem
U svakom slucaju bilo je super i za videti i za pojesti.
Pekla sam palacinke..ali sam delila testo na tri dela i farbala prehrambenom bojom.Nadev sam pravila odokativno,sitno seckana sunka,suvi vrat,malo pavlake,malo kackavalja.Vise se ne secam ni sta sam stavljala...moze po ukusu..
Onda ide palacinka jedne boje-nadev-palacinka druge boje-nadev-treca boja-nadev i sve se smota u rolat.Kada se dobro ohladi isece se na kolutove.jako lepo izgleda i ukusno je.
Moji ukucani su preziveli eksperiment
probajte i vi
|
|
|
|
|
|
skopljakmladen Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 14 Mesto: dortmund
|
|
super. probajte salatu od krasavca malo drugacije.
uzmite krasavac isecen na komade, dodajte ulje, sirce i senfa.prijatno.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|