:: |
Autor |
Poruka |
Wizard Prijatelj foruma

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Feb 2005 Poruke: 4234 Mesto: IbiZZa

|
|
Sta se desava kada prestanemo da volimo? Da li umiremo? Da li zaista umremo onda, ili samo mislimo da smo mrtvi?Zasto tako mislimo?
|
|
|
|
|
 |
dalibord5 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Maj 2005 Poruke: 1

|
|
Trazimo novu ljubav.Ljudi se menjaju...treba voleti ljubav samu.
|
|
|
|
|
 |
jhazlehurst Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 50
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 10

|
|
Na ljubavi treba raditi, truditi se i ciniti sve da ne umre. Ali ako zaista prestanemo voleti uopsteno, to je tragicno. Mislim da je ljubav poenta zivota. Ako ne znamo da volimo, onda neznamo ni da zivimo.
|
|
|
|
|
 |
sunce3007 Dobro upućeni član

|
Godine: 48
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 740

|
|
jhazlehurst je napisao/la sledeće: | Na ljubavi treba raditi, truditi se i ciniti sve da ne umre. Ali ako zaista prestanemo voleti uopsteno, to je tragicno. Mislim da je ljubav poenta zivota. Ako ne znamo da volimo, onda neznamo ni da zivimo. |
jhazlehurst... upravu si...
ali ponekad ti se desi dasi godinama toliko nekog voleo i ta osoba te toliko povredila da bas kazes... trenutno nemogu i ne zelim voljeti nekog
|
|
|
|
|
 |
cika Kure Majstor

|
Godine: 53
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913

|
|
Ne bih voleo da to ikad saznam
|
|
|
|
|
 |
rastaman Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 8 Mesto: somewhere far

|
|
Meni je jedna devojka rekla: "Nikada ne mozes prestati da volis nekoga, mozes samo naci drugog kog ces voleti vise."
|
_________________ Jedno je nesumnjivo: mogucnost kvaliteta u nama. Sve mozemo poricati, sem da mozemo biti najbolji. |
|
|
|
 |
cekara Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Maj 2005 Poruke: 17 Mesto: agh* kanada

|
|
isto se slazem se jhazlehurst.. =)
ali opet... neznam.. mladasam i jos nisam dozivla pravu ljubav.. ali kad vidim ostale.. i to familije.. dosta te ljubavi prede na djecu.. i preko vremena.. bila sta se desi.. dvoje ostanu zajedno zbog djece. samo vremena su drugcija .. i brak se gleda na drugi nacin.. sve vise i vise se ljudi rastavljaju.
sta se mene tice.. to je steta.
|
_________________ bolje biti pijan - nego star |
|
|
|
 |
Charmed Malo ~ mače ~

|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek

|
|
Ne zelim to da mi se desi.........ne znam sta bih uradila kako bih postupila.......
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
 |
borak1 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 26 Maj 2005 Poruke: 2

|
|
Čovjek nikada ne može prestati da voli, samo je pitanje koga.
|
_________________ Put do pakla popločan je vrlo dobrim namjerama |
|
|
|
 |
Wizard Prijatelj foruma

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Feb 2005 Poruke: 4234 Mesto: IbiZZa

|
|
moze ako je razocaran i ogorcen dovoljno...da bi prestao da voli...
|
|
|
|
|
 |
*jovance* Veštica

|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Feb 2005 Poruke: 1952 Mesto: los angeles, socal

|
|
Ako prestanemo da volimo, ne trebamo biti klonulih glava. Ima puno ljudi koji se nalaze u istoj situaciji, i mozda ako ponovo trazimo nadjemo nesto dugotrajno......Tesko je biti u vezi ili braku a ne voleti, jer postepeno sve to dovodi do jos gorih odnosa, odluka, antipatije i mrznje.......bolje je rascistiti stvari i postediti sebe nesrecnog zivota kraj te nevoljene osobe, i postedeti tu drugu osobu lazi......
|
|
|
|
|
 |
yeki Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd

|
|
Pa,valjda,ako prestane da se voli-to onda nije ni bila ljubav.
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|