:: |
Autor |
Poruka |
danilo3285 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 10 Feb 2006 Poruke: 22 Mesto: Ogulin
|
|
Je li vam bitno kakav vam je partner u krevetu ili je ipak važnije nešto drugo? (Što?)
|
|
|
|
|
|
cika Kure Majstor
|
Godine: 53
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913
|
|
Pa normalno da jeste. Džaba sva ljubav, razumevanje, razgovori ako imate santu leda u krevetu
|
|
|
|
|
|
Lilly2eternity *Lilly the Killy*
|
Godine: 39
Datum registracije: 24 Sep 2005 Poruke: 3266 Mesto: The Kingdom of Far Far Away
|
|
Hahaha ma nije baš....mislim jeste ali nije ni približno presudno...
|
_________________ Ja mogu da ti pokvarim dan, k'o crna zemlja teška sam
ali umem da te volim k'o nijedna...
Uvek sam htela divlje, a terala pitome
zbog toga i srce moje se ne daje nikome
samo se tuge broje za pogrešne izbore
i šta mi drugo ostaje nego da ti verujem
dobro moje... |
|
|
|
|
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~
|
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***
|
|
bitno je...ali ako imaš uz sebe djevoljku koja te voli i poštuje..tada će ti dati vremena i prostora da se usavršiš ako "nisi dovoljno" dobar...naprotiv, mislim da će ti rado pomoći
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
Citat: | Pa normalno da jeste. Džaba sva ljubav, razumevanje, razgovori ako imate santu leda u krevetu |
Otprilike ovako. Alal vera čika Kure
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
hm....bitno je.pusti ti ta laprdanja da nije bitno ,da je bitno postovanje,ljubav...to sve stoji,al mislim da niti jedna veza ne moze opstati dugo bez dobrog sexa i da je dobar sex kljuc opstanka braka.
samo to dal si dobar u krevetu ili ne nije nista opcenito, ti jednoj curi mozes biti bog u krevetu a drugoj truba. bitno je da si ti i ona pasete u krevetu da vam se tjelesne potrebe podudaraju da ste isto tempirani i iz tog dolazi dobar sex.nadam se da me kuzis..jer ako si s djevojkom koja u trenutku odredjenom voli preci na grubosti a ti ne,ti njoj nikad neces biti dobar u krevetu,uvjek ce valadati nezadovoljstvo i to nezadovoljstvo ce vas unistiti. a ako si s djevojkom koja voli isto sto i ti vi ce te si tjelesno pasati i raditi po instiktu stvari koje vam pasu...
tako decko da je bitno da si dobar u krevetu,al da je i ona tebi dobra..da se desi KLIK
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Kratko i jasno - naravno da je bitno. Za svaku vezu je sex jako bitan, i ako to ne funkcionise kako treba i partneri postaju nezadovoljni i sve drugo pocinje da tone vremenom (naravno daleko od toga da je jedino bitno jer i u obrnutoj varijanti ako samo sex valja a druge stvari fale opet ne ide)... Znaci jako je bitno, ali bitne su i druge stvari.
|
|
|
ksantipa Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228
|
|
danilo3285 je napisao/la sledeće: | Je li vam bitno kakav vam je partner u krevetu ili je ipak važnije nešto drugo? (Što?) |
Pa bitno je. Mislim, zamisli da citav zivot provedes nezadovoljan u krevetu , a "krevet" zna biti divaaaannn. Ali ipak nije ni presudno da zbog toga neuspe veza, ako nemas puno iskustva, naravno da ces biti "prosecan u krevetu" pa pobogu nisi ti citac misli da znas sta joj je najbolje, ali uz strpljenje, volje i pomaganje partnerice naucices se. Covek uci dok je ziv, jel tako ?
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
zilika je napisao/la sledeće: | hm....bitno je.pusti ti ta laprdanja da nije bitno ,da je bitno postovanje,ljubav...to sve stoji,al mislim da niti jedna veza ne moze opstati dugo bez dobrog sexa i da je dobar sex kljuc opstanka braka.
samo to dal si dobar u krevetu ili ne nije nista opcenito, ti jednoj curi mozes biti bog u krevetu a drugoj truba. bitno je da si ti i ona pasete u krevetu da vam se tjelesne potrebe podudaraju da ste isto tempirani i iz tog dolazi dobar sex.nadam se da me kuzis..jer ako si s djevojkom koja u trenutku odredjenom voli preci na grubosti a ti ne,ti njoj nikad neces biti dobar u krevetu,uvjek ce valadati nezadovoljstvo i to nezadovoljstvo ce vas unistiti. a ako si s djevojkom koja voli isto sto i ti vi ce te si tjelesno pasati i raditi po instiktu stvari koje vam pasu...
tako decko da je bitno da si dobar u krevetu,al da je i ona tebi dobra..da se desi KLIK |
BRAVO zili!!!!! Slazem se sve od reci do reci. Onaj ko tvrdi da nije bitno-nema pojma sa zivotom, a ponajmanje sa sexom! Taj enko ima sex-samo da bi rekao/la da ga ima!
|
Poslednja prepravka: knknpnkn datum Sre Apr 26, 2006 11:14 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Heh, pa nije bitno koliko si dobar/los u krevetu, bitno je koliko si voljan da se poboljsas ako je druga strana ne zadovoljna! Ja ipak nekako verujem da sex moze da se koriguje u smislu da ako razgovaras sa partnerom mozete da imate savrsen sex, jer svako moze da otvori dusu i kaze sta mu godi/ne godi, sta zeli/ne zeli od partnera. Ono na cemu se ne moze raditi je karakter coveka, moze, ali je mnogoooooooooooooooooo teze.
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Citat: | Heh, pa nije bitno koliko si dobar/los u krevetu, bitno je koliko si voljan da se poboljsas ako je druga strana ne zadovoljna! Ja ipak nekako verujem da sex moze da se koriguje u smislu da ako razgovaras sa partnerom mozete da imate savrsen sex, jer svako moze da otvori dusu i kaze sta mu godi/ne godi, sta zeli/ne zeli od partnera. Ono na cemu se ne moze raditi je karakter coveka, moze, ali je mnogoooooooooooooooooo teze |
U potpunosti se slazem, jer da bi odrzali brak(vezu) morate jedno i drugo da pricate sta vam se svidja a sta ne u krevetu.
|
|
|
zvezdaza Dobro upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Mar 2006 Poruke: 525 Mesto: Zajecar
|
|
To jeste bitno, ja volim one vatrene, a kad se pojave one jadnice koje samo hoce da se **** samo da bi se dokazale pred drugaricama dodje mi da placem posle sto sam to uradio.
Kod mene se zna tri minusa 1 ko vrata.
Ja volim vatrene one sto znaju znanje, a ne balavice koje to rade da bi odradile popularnost u drustvu.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|