:: |
Autor |
Poruka |
Eladan Odomaćeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 1685 Mesto: different realities...
|
|
Zanima me ko bi bio neko sa ovog sajta s kim bi voleli da provedete jedan dan u upoznavanju, druženju i odlasku na neko za vas bitno mesto... Koga doživljavate kao nekog ko bi mogao biti vaš soulmate, srodna duša... Za koga mislite da razume damare vašeg srca, sa kim se najbrže razumete...
Ja bih rado proveo jedan lep i sunčan dan u šetnji sa Pinkie... Da se konačno i zvanično upoznamo
[edit by sanjica_021,izmenila sam naslov teme,niko ne cita prvi upis,vec pisu na osnovu naslova]
|
_________________ ...To stand against the Shadow so long as iron is hard and stone abides. To defend the weak while one drop of blood remains. To avenge what cannot be defended... |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
auh...sto bi rekla Vecadok kad me ovako od ranog jutra nateras da pocrvenim e to ti je tek nesto.... sta da kazem...recimo da bih i ja volela da konacno odemo u tu setnju i ispricamo se kao ljudi. Zaista sudeci po tvojim komentarima i postovima, verujem da bismo imali na milion tema za razgovor...nekako se ziasta razumemo i imamo jako puno zajednickih interesovanja....
samo jedno pod pitanje...jel odgovor mora biti ono zensko/musko...ili mozemo pricati o bilo kojoj osobi sa kojom bismo zeleli provesti dan....
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
S*A*S*A Alll rights reserved
|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija
|
|
Ja bih proveo jedan lep da ( mozda i vise ) bilo gde sa Sanjicom ... naravno samo sa se upoznamo
To isto vazi i za Jugovica 8)
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
|
|
ako pricamo o clanovima uospte..pa jedna strana mi ne bi bila dovoljna da upisem sa kim bih se sve rado upoznala..recimo za pocetak yasmin.....konacno.....
|
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
uuu...pa s puno njih!
za pocetak,onaj koji mi je na vrhu liste je definitivno budidobar..covjek koji me doveo ovdje i koji ima neko posebno mjesto u mom srculencetu...hm..
i mislim da bi mi s njim taj jedan dan bio pre pre pre pre pre malo.....
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
|
|
onda recimo sanjica...moje se misljenje o njoj strahovito promenilo....i jednostavno bas bih volela da se vidimo jedan dan sednemo i popricamo bas kao dve trachare
|
|
|
|
|
Eladan Odomaćeni član
|
|
|
pinkie je napisao/la sledeće: | samo jedno pod pitanje...jel odgovor mora biti ono zensko/musko...ili mozemo pricati o bilo kojoj osobi sa kojom bismo zeleli provesti dan.... |
Naravno da može biti bilo koja osoba, nevezano od pola
|
_________________ ...To stand against the Shadow so long as iron is hard and stone abides. To defend the weak while one drop of blood remains. To avenge what cannot be defended... |
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
Dusana ovog naseg silnog bi povela u vise setnjica.....mislim da bi nam jedna bila malo....
a sobzirom da puno njih znam licno......volela bih da upoznam i provedam dan sa svim ostalim mojim dragim ljudima koje do sad nisam upoznala....
previse vas je da vas bre sad sve nabrajam.....znate vi sami dobro koji ste.....
|
|
|
Dostojevski Dobro upućeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 16 Maj 2005 Poruke: 641 Mesto: Novi Sad
|
|
Verovatno bi to bio Eladan. Mislim da imamo slična interesovanja.
|
_________________ potpisujem da dovoljno sam luda |
|
|
|
|
PoVrAtNiK Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 07 Jan 2005 Poruke: 106
|
|
Ja bih sa macom_16 proveo ceo dan i noc ako je potrebno
|
|
|
|
|
|
Eladan Odomaćeni član
|
|
|
Dostojevski je napisao/la sledeće: | Verovatno bi to bio Eladan. Mislim da imamo slična interesovanja. |
Hvala... Ja tebe ne znam ali bih voleo da se upoznamo i vidimo koliko su nam zajednička ta interesovanja
|
|
|
|
|
gabri Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Maj 2005 Poruke: 23 Mesto: Beograd
|
|
pa, posto mi se trenutno prica o fudbalu, a i proslava sampionske titule je sutra, definitivno, Sale !!!
|
_________________ Nene, the Junior Dragon Wannabe |
|
|
|
|
|