:: |
Autor |
Poruka |
Outre D'Etre Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Jul 2012 Poruke: 31
|
|
Pitanje za žene: kako je muškarac idealno obučen / svučen ?
Žene kako zamišljate idealno obučenog muškarca za izlazak, u kafiću, diskoteci i poslije, kad se svuče, kakve gaće itd..?
|
_________________ .
Outre D'Etre |
|
|
|
|
Sweet Honey ~~Docendo Discimus~~
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 14301 Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****
|
|
idealno obucen...pa recimo kosuljica i farke, to bas lepo stoji na lepo telo
a kad se svuce...pa uske bokserice, to mi je nekako najprivlacnije
|
_________________ Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea... |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Što reče honica, idealno za izlaske je po meni isto tako košulja i dobre farmerke.
A što se tiče ovog drugog, meni su bilo koje gaće smetnja, može, vala da ih skine i sa farmerkama ! Samo da nisu dugačke, vojničke!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
Kosovce.3 Upućeni član
|
Godine: 64
Datum registracije: 10 Nov 2010 Poruke: 269
|
|
Po meni idealno obucen muskarac za kafic; farmerice, sportska majica ako je hladnije preko sportska jakna,sportske cipele.
Svucen, hehehehe e sad gacice koje vise sakrivaju nego otkrivaju , pa bokserice su pravi izbor.
|
_________________ LJUBAV NEMA ALTERNATIVU! |
|
|
|
|
Pospanadi Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Dec 2011 Poruke: 12 Mesto: Dreamland
|
|
Pa recimo traperice i fina kosa
a posle
|
_________________ - Toliko je u životu bilo stvari kojih smo se bojali. A nije trebalo, trebalo je živjeti. - |
|
|
|
|
El Mero Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Maj 2013 Poruke: 12
|
|
Kosovce.3 je napisao/la sledeće: | Po meni idealno obucen muskarac za kafic; farmerice, sportska majica ako je hladnije preko sportska jakna,sportske cipele.
Svucen, hehehehe e sad gacice koje vise sakrivaju nego otkrivaju , pa bokserice su pravi izbor.
|
Opisuješ me.
|
|
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
muskarac se oblaci onako kako on zeli...dok je muskarac..
a onda kad se ozeni....onda se oblaci kako mu polovina kaze da je najbolje po kucni budzet a i po situaciju....i da ne bi noisao glavu razbijenu i hodao krezav,...onako da se oblaci kako njoj odgovara...
i sta ti tu nije jasno..
jadan je onaj muskarac koji ne zna da se obuce..
nego treba savjet jedne male zene..da ga posavjetuje da bi on bio privlacan...
kakva gl;upost..garederoba je stil....ono sto si ti...
a ako ti neko to diktira..ti si pusiona sine...
muskarac koji ne zna da se obuce ..bez savjeta....i...on nije sposoban ni za sta....
a kaoli za zenu....
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
Ana21xxy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 29
Datum registracije: 12 Maj 2016 Poruke: 25
|
|
Idealno je za mene kad je muskarac uredno obucen u lepu majicu il kosulju a dolje pantalone, jeans... a sad ispod pa kad skinem mu pantalone volim vidjeti ga u uskim boksama.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|